Блог

Възможно ли е да спим, без да си почиваме? Виж до какво води липсата на качествен сън!

Възможно ли е да спим, без да си почиваме? Виж до какво води липсата на качествен сън!

Случва ли ви се да се събудите сутрин и въпреки, че сте спали цяла нощ, вместо бодрост да чувствате умора? Пронизителната аларма сякаш се слива с воя на тялото ви, в което всяка клетка крещи, че има нужда от още сън. Едва се измъквате от леглото, а последващият ден е белязан от умора, сънливост и липса на сила.

Познато ли ви е?

Постоянно се говори защо е важно да се храним по-добре и да спортуваме повече, да правим йога, да ходим на лайф-коучове, на маникюр, да ползваме скъпа козметика и какво ли още не, за да сме в добро здраве и щастливи.

Най-големия фактор, определящ нашето здраве в дългосрочен план, е сънят и само сънят. Без значение колко време обръщаме на тренировките, ядем еди-какви си супер храни и т.н, ако не се наспиваме добре  -  всичко отива по дяволите. Но реално вместо да обръщаме по-голямо внимание на съня си и като качество, и като количество  -  ние сме превърнали безсънието в нещо напълно нормално, даже го величаем. Това е огромна глупост.

Какви са признаците за лиспата на достатъчно сън?

Нещо толкова просто и важно като съня, може напълно да промени живота ни. Понякога не си даваме сметка, че не се наспиваме, че това ни разболява или ни кара да се чувстваме отпаднали.
Обърнете внимание на сигналите, които тялото изпраща - те никога не са грешни. Може би страдате от безсъние или някакво друго разстройство на съня. За да разберете дали сънят е пълноценен, трябва да се научите да разпознавате симптомите, които подсказват дали се наспивате добре или не:

  • Постоянно сте гладни - това усещане може да се дължи на липса на сън, защото сънят регулира нивата на хормоните от групата на допамин и серотонин, чиито нива се променят, когато спите.

  • Не можете да се съсредоточите - храненето е много важно за функциите на паметта и интелигентността, но сънят е също толкова важен, ако искате да се концентрирате, учите, помните и внимавате (измежду други дейности).

  • Трудно вземате решения - много хора мислят, че този проблем е свързан със самочувствие или липса на самоувереност. ако не сте достатъчно будни, няма да бъдете в състояние да вземате добри решения.

  • Всичко ви разстройва - липсата на сън може да предизвика лошо настроение. Това може би е причината повечето хора да отиват на работа точно в такова настроение. Редица проучвания доказват, че липсата на достатъчно сън може да доведе до емоционални проблеми: депресия, раздразнителност, промени в настроението и т.н.

  • Разболявате се често - сънят е тясно свързан със състоянието на имунната система. Ако се разболявате от настинки, грип, кашлица или възпалено гърло всеки месец или се чувствате, сякаш никога не се възстановявате от подобни заболявания (вирусни или бактериални), може би не спите достатъчно.ю

Можем ли да спим, без да си почиваме?

Много хора се тревожат дали батерията на телефона им е заредена. Но често не успяваме да презаредим собствените си батерии през нощта. Всеки втори има проблеми със заспиването. Почти всеки трети запитан не може да спи непробудно. 42 % от хората се чувстват уморени на следващия ден.

Добрият сън е много важен.
Добрият сън ни прави здрави.
Добрият сън ни прави щастливи.

Но каква е тайната на добрия сън?

Динамиката, стреса и всички проблеми в ежедневието, пречат за нашето бързо заспиване, за нашето спокойно заспиване, за нашето възстановяване. Защото ако не се чувствате сутрин възстановени и спокойни, мозъка не си е починал, тялото мускулите ви болят, какъв ден ви очаква?

За да се наспим качествено, нашият организъм трябва да поддържа естествения, собствен ритъм на съня. Но като че ли това на вид просто нещо от нашето ежедневие, се оказва много трудно постижимо. Хората често прибягват до лекарства, които предизвикват пристрастяване и причиняват странични ефекти и умора. 

Има ли начин да помогнем на тялото си да поддържа естесвения ритъм на съня?

Има напитка, с която в дългосорчен план получаваме спокоен сън. Това е уникален продукт, без аналог, който кара нашия организъм да поддържа естествения ритъм на съня. Комбинация от активни съставки за спокоен сън: заспивате по-бързо, имате по- дълбок сън, събуждате се свежи и отпочинали:

  • Заспивате по-бързо - помага за това ние по-бързо да заспиваме, да се отпуснем, да релаксираме нашето тяло и душата ни. 

  • Имате по-дълбок сън - мелатонинът регулира фазите на съня и събуждането. Когато той се натрупа в повече, това ни кара да се чувстваме изморени и да заспиваме по-бързо.Тялото ни веднага превклюва ума и мускулите ни да се отпуснат като влязат във втората - дълбока фаза на съня,  която подобрява цялостното регенериране на нашето тяло. 

  • Събуждате се свежи и отпочинали - помага ни да се събудим така регенерирани, че да се възстанови напълно нашето тяло, целия организъм, ума ни. Защото възстановяването по време на сън е от съществено значение - тогава ние обработваме цялата информация от предния ден - впечатленията, стимулите, Докато спим се освобождават хормоните на растежа, стимулира се възстановяването на мускулите, и най-вече на имунната система, което е изключително важно.

Но какво прави тази иновативна напитка толкова уникална?

Тайната на Night Master - съдържа магнезий, цинк и витамини от група Б

  • Минералът магнезий е част от почти всички функции на нашето тяло и влияе пряко на мускулите и на нервните клетки и на тяхното регенериране. В допълнение е добавена аминикиселината L-триптофан, която отговаря за серотонина - хормона на щастието, който пък се възпроизвежда в мелатонин (хормона на съня) и той контрилира ритъма сън-събуждане на нашето тяло.

  • Цинк - втория най-срещан минерал в нашето тяло. Той е отговорен за много метаболитни процеси. Например играе важна роля във възстановяващите процеси на клетките, укрепването на имунната система, също участва в образуването на серотонина и в превръщането му е мелатонин.

  • Витамините от група B се наричат нервни или енергийни витамини. Те играят огромна роля в образуването на серотонина в мелатонин и по този начин допринасят за това нашето тяло да има естествен ритъм сън - събуждане. Повечето витамини от група B трябва да се приемат дългосрочно в храната

  • Ниацин или витамин B3 регулира нашия енергиен метаболизъм в клетките и допринася за възстановяването им

  • Витамин B6 e важен за метаболизма на аминокиселините, участва в производството на невротрансмитери като серотонин

  • Тиамин или витанмин B1 - помага за възстановяването на цялото тяло и ума ни

  • Витамин B12  поддържа клетъчното деление, по този начин насърчава нашето естествено възстановяване. Намалява умората в дългосорчен план. 

Как и кога може да се приема?

Приема се веднъж дневно - смесва се със 100 мл вода, изпива се 30 мин. преди лягане. Може да се пие след като си измиете зъбите, тъй като не съдържа захар. Има уникално освежаващ аромат на череша. Подходящ е за вегани, не съдържа глутен и лактоза.

Вреден ли е дългосрочният прием, мога ли да се пристрастя?

Това не е лекарство! Съдържа напълно натурални съставки като: Магнезий, Цинк, Витамини от група B, екстракт от шафран, екстракт от Хопвен, Алое Вера. Препоръчва се да се приема минимум месец, за да има ефект. 

Не съдържа мелатонин!
Не води до пристрастяване и не губите сетивност по време на сън!

А ти наспа ли се добре?

 

И отново - Какви са ползите от Night Master?


1. Заспивате по-бързо заради по-доброто отпускане

Отпускането и спокойствието на тялото и ума са в основата на лесното заспиване.

С LR LifeTakt Night Master степента на отпускане значително се подобрява след само 40 дни и така заспивате по-бързо!


2. Спите по-дълбоко заради подобреното качество на съня

Мелатонинът има решаващо значение за добрия сън. В съответната концентрация той ни кара да се чувстваме уморени и помага да заспим по-бързо и да спим по-дълбоко.

LR LifeTakt Nith Master подобрява качеството на съня, като подпомага естествения синтез на мелатонин в организма.


3. Събуждате се отпочинали заради оптималната регенерация по време на сън

По време на сън човешкият мозък обработва информация и стимули. Освобождават се хормони на растежа, които задействат механизмите за самовъзстановяване и изграждане. Имунната система също може да си почине.

LR LifeTakt Night Master ви помага да се събуждате отпочинали, за да започвате деня заредени с енергия.

Кликнете тук и поръчайте невероятното решение за ПО-ДОБЪР СЪН!

LR Lifetakt Night Master

 

1
Какво знаем за Омега-3 и защо е необходимо ежеднев...
Първите бръчки се появиха? Виж как да предотвратим...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 29 Март 2024
ВИСОКО КАЧЕСТВО

ВИСОКО КАЧЕСТВО

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

БЪРЗА ДОСТАВКА

БЪРЗА ДОСТАВКА

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

Още полезни страници

НЕНОРМАЛНИ ОТСТЪПКИ
ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ КАТО СЪТРУДНИК
АБОНАМЕНТНИ ПРОГРАМИ ЗА ЗДРАВЕ LR AUTOSHIP
Тествай безплатно Козметиката на LR в офиса ни в Пловдив
КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА ЗДРАВЕТО ТИ
САМОРЕГИСТРИРАЙ СЕ КАТО СЪТРУДНИК
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
Дегустирай безплатно Геловете за пиене Алое Вера от LR в офиса ни в Пловдив
ИСКАШ БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО С LR
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА FACEBOOK ОБЩНОСТ
Запази час за безплатна ANTI-AGE процедура с ZeitGard от LR в офиса ни в гр. Пловдив
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА
СНИМАЙ И СПЕЧЕЛИ
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА VIBER ОБЩНОСТ
ПОСЛЕДВАЙ СТРАНИЦАТА НИ
СВЪРЖИ СЕ С НАС и открий адреса на офиса ни в гр. Пловдив
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук!

LR Брандове

ALOE VIA
LR Lifetakt
LR ZeitGard
LR Microsilver
LR Soul of nature
LR Starbox

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Магазин на независим партньор на LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0876203111

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
We use cookies

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Някои от тях са от съществено значение за функционирането на сайта, докато други ни помагат да подобрим този сайт и потребителското изживяване (бисквитки за проследяване). Можете сами да решите дали искате да разрешите бисквитки или не. Моля, имайте предвид, че ако ги отхвърлите, може да не успеете да използвате всички функции на сайта.

X

Right Click

No right click