LR Aloe Vera Partner

Повече качество за твоя живот!

Хранителни добавки

Продуктовият асортимент на LR в сегмента хранителни добавки е оптимално съобразен с потребностите на потребителите. Ценните съставки и внимателният процес на обработка стоят в центъра на внимание при разработването на тези продукти.

Всички гелове за пиене Алое Вера от LR носят като единствени на пазара така желания INSTITUT FRESENIUS quality seal.

По-малко стрес, повече постижения! Mind Master със своята Green Energy формула неутрализира стреса и осигурява свежа енергия за ума и тялото.

Продуктовите групи на LR Colostrum, Cistus Incanus и Probiotic12 подпомагат защитата на организма по различни, специфични начини.

Figuactiv програмата на LR ви позволява да се погрижите за фигурата си. Шейковете, супите и десертите могат да се използват като заместител на едно пълноценно хранене.

Организмът се нуждае от балансиран прием на витамини, минерали, микроелементи и вторични фитохимикали за здравословен начин на живот.

Всеизвестен факт е, че за да запази доброто си здраве и оптимално състояние, организмът се нуждае от специфичен прием на някои вещества.

LR разработи продуктите Reishi Plus, LRoxan² и Woman Phyto за подкрепа на жизнеността ви дори с напредване на възрастта.

Вход / Регистрация

facebook_page_plugin