Гелове за пиене Алое Вера | Общи въпроси

Общи въпроси за геловете за пиене Алое Вера от LR

Общи въпроси за геловете за пиене Алое Вера от LR

Общи въпроси за геловете за пиене Алое Вера от LR

Може ли гелът за пиене Алое Вера да се приема всеки ден?

Препоръчително е гелът за пиене Алое Вера от LR да се приема преди хранене.

Колко дълго гелът за пиене Алое Вера от LR може да се консумира след изтичане на срока на годност, отбелязан на опаковката?

Отбелязаният срок на годност е датата, до която LR дава гаранция, че гелът за пиене Алое Вера притежава най-добро качество. И след изтичането на този срок обикновено продуктът може да се употребява за още известно време. След изтичането му обаче консумацията е на отговорност на потребителя и производителят не дава гаранция за факторите, свързани със срока на годност.

Съществува ли опасност при студено време гелът за пиене Алое Вера да замръзне и това да засегне качеството му?

Замръзването няма негативно влияние върху качеството на продукта и чувствителните съставки. Все пак това може да се отрази на консистенцията на гела. Гелът за пиене Алое Вера с мед, който има 9% съдържание на мед, поради съдържанието на захар е с променена температура на замръзване. Това означава, че е по-устойчив на студа от чистата вода. Едва при много ниски отрицателни температури гелът за пиене Алое Вера с мед може да замръзне и това да доведе до евентуално счупване на бутилката.

Може ли гелът за пиене Алое Вера от LR да се пие цял живот?

Да, абсолютно възможно е гелът за пиене Алое Вера от LR да се пие цял живот. За хора в нормално здравословно състояние няма ограничения.

 

Въпроси за растението Алое Вера

Мога ли вкъщи да отрежа листото на растение Алое Вера и просто да пия сока?

Не е препоръчително да консумирате чистия гел от листото на Алое Вера необработен. Обелката на листа трябва да се отдели от вътре намиращия се гел. Под обелката има слой алоин, който прецизно трябва да бъде отстранен преди консумация. Това трябва да става под професионално ръководство. Поради това всички гелове за пиене Алое Вера от LR редовно са подлагани на стриктна проверка за съдържание на алоин. От друга страна, Алое Вера в чистата си форма има горчив вкус. Но това не е единствената причина гелът да бъде смесван с мед по примера на стара рецепта на ацтеките. Във всеки случай е много по-лесно да се пие гелът за пиене Алое Вера с мед от LR.

Какво действие има веществото алоин?

Алоинът е вещество със силно слабително действие, което при приемане във високи концентрации може да причини диария.

 

Относно качеството на геловете за пиене Алое Вера от LR

ОТНОСНО IASC

Какво представлява IASC (Международният научен съвет за Алое Вера)?

Международният научен съвет за Алое Вера е научна асоциация, посветена на разпространяване и използване на познанията за положителните свойства на растението Алое Вера. Със седалище Мериленд (САЩ) IASC предлага възможността за сертифициране на продукти с Алое Вера по определени строги параметри, за да се посочи най-високото качество.

Какви научни изследвания прави IASC по отношение на растението Алое Вера?

IASC си сътрудничи с много университети по света и е инициирал и публикувал множество проучвания за Алое Вера, например, че Алое Вера повишава бионаличността на витамин Е в организма. Преди 10 години имаше малко проучвания. На Алое Вера се приписваха много положителни свойства, но не можеха да се обяснят. Обстойни анализи идентифицираха отделните й съставки. Така днес Алое Вера е едно от най-добре проучените растения.

Проверява ли IASC производството на геловете за пиене Алое Вера също и в Германия?

IASC редовно проверява производството на геловете за пиене Алое Вера в Германия. За тази инспекция в Германия идва проверяващ от Америка. Проверките са винаги обстойни и са съгласно стандартите на фармацевтичната индустрия. Изискванията са изключително високи. LR приема това предизвикателство. Произтичащите от това високи финансови разходи се вземат предвид необходимостта от постоянно гарантиране и документиране на качеството на нашите гелове за пиене Алое Вера.

 

Относно SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH

Какво представлява SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH?

SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH принадлежи от 2003 г. към Société Générale de Surveillance (SGS), основан през XIX век във Франция, за да извършва инспекции на зърното. Днес компанията е фокусирана върху извършване на лабораторни анализи за сертифициране на храни и хранителни добавки.

Гелът за пиене Алое Вера от LR единствената напитка Алое Вера на пазара с INSTITUT FRESENIUS Quality Seal ли е?

Към момента единствено геловете за пиене Алое Вера от LR притежават строгия Quality Seal от SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH.

По какво се различава INSTITUT FRESENIUS Quality Seal от другите печати?

В хранителната индустрия има различни печати за качество и лабораторни услуги. Но SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH е една от най-популярните институции, предлагащи печати за качество на пазара. Своята известност институтът е добил с това, че от повече от 35 години стои зад високото качество – трайна концепция, която работи. Друг фактор е редовността на проверките. Печатът не се получава за извършени в точно определено време проверки, а гарантира състоянието на постоянно високи стандарти за качество. За да се получи печатът, се извършват многобройни предварителни проучвания на съответния продукт. Проверява се всичко: съставките, всяка отделна стъпка от обработката до бутилирането и много повече. Тайни тестови покупки от SGS INSTIUTUT FRESENIUS GMBH трябва да гарантират качеството на крайния продукт. Подобен строг и детайлен контрол може да се нарече „доброволно слагане на усмирителна риза“.

Кое показва, че SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH е независим? Кой контролира SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH?

Независимостта на SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH от компаниите, кандидатстващи за сертификати е съществена за достоверността на INSTITUT FRESENIUS Quality Seal. Ето защо дейността на института почива на две важни основни ценности: неутралност и автономност. Като търговска компания той предлага на пазара услугата сертифициране на продукти, но е независим в своята преценка. Единствено резултатите от изследванията в собствената лаборатория на SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH се вземат предвид при решенията. Автономността се определя и от независимото разбиране за качество. Ето защо всички отдели – от лабораториите до управлението – са обект на специално разработена система за управление на качеството, която има за цел контрол на всички вътрешни процеси. Освен това всеки служител трябва да потвърди своята независимост в допълнителен трудов договор. Провеждат се и външни проверки, от една страна от т.нар. акредитиращи и сертифициращи компании, а от друга – от властите. Това означава, че SGS INSITITUT FRESENIUS GMBH трябва постоянно да отговаря на вътрешни и външни изисквания. От ценното сътрудничество между LR и независимия SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH най- голяма полза има за потребителя.

Може ли INSTITUT FRESENIUS Quality Seal да бъде отнет?

INSTITUT FRESENIUS Quality Seal може определено да бъде отнет, ако договорените стандарти за качество не се спазват – например ако при проведените лабораторни анализи микробиологичното състояние се отклонява от стандартните стойности или има наличие на рискови параметри като тежки метали или пестициди. Ако съществува опасност, продуктът да представлява заплаха за човешкото здраве, бизнес интересите стоят на заден план. Такъв случай обаче все още не е имало благодарение на обстойните проверки на съставките, производството и готовия продукт, които са необходими, за да се получи въобще печатът.

Площите, където се отглежда Алое Вера в Мексико, проверяват ли се редовно от SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH?

SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH проверява редовно площите, където се отглеждат растенията Алое Вера в Мексико, които LR използва за производството на геловете за пиене. Тези проверки продължават обикновено два дни и обхващат всички фази от култивирането до доставката на ценния гел. Всички плантации се проверяват. На място се проверява например дали се използват пестициди. Дори транспортирането на прясно отрязаните листа Алое Вера за по-нататъшна обработка и всички други фази на производството са обект на цялостен контрол по-строго определени чеклисти. Освен това цялата документация и необходими документи се проверяват, преди гелът да бъде изпратен в Германия. Въпреки обхватността и строгостта на провежданите проверки резултатите винаги са били положителни.

SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH проверява ли и работните условия в Мексико?

В рамките на проверките на SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH се инспектират и работните условия на място – винаги резултатът е, че при отглеждането, отрязването на листата и обработката на гела се наблюдават етични условия на труд. Проверките дават и уверението, че не се използва детски труд при никоя от фазите. За LR детският труд е абсолютно неприемлив. В случай че LR установи подобно нещо, това би било причина за незабавно прекратяване на съвместната дейност.

Вижте геловете за пиене Алое Вера

Вижте геловете за пиене Алое Вера

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
ВИСОКО КАЧЕСТВО

ВИСОКО КАЧЕСТВО

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

БЪРЗА ДОСТАВКА

БЪРЗА ДОСТАВКА

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

Още полезни страници

НЕНОРМАЛНИ ОТСТЪПКИ
ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ КАТО СЪТРУДНИК
АБОНАМЕНТНИ ПРОГРАМИ ЗА ЗДРАВЕ LR AUTOSHIP
Тествай безплатно Козметиката на LR в офиса ни в Пловдив
КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА ЗДРАВЕТО ТИ
САМОРЕГИСТРИРАЙ СЕ КАТО СЪТРУДНИК
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
Дегустирай безплатно Геловете за пиене Алое Вера от LR в офиса ни в Пловдив
ИСКАШ БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО С LR
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА FACEBOOK ОБЩНОСТ
Запази час за безплатна ANTI-AGE процедура с ZeitGard от LR в офиса ни в гр. Пловдив
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА
СНИМАЙ И СПЕЧЕЛИ
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА VIBER ОБЩНОСТ
ПОСЛЕДВАЙ СТРАНИЦАТА НИ
СВЪРЖИ СЕ С НАС и открий адреса на офиса ни в гр. Пловдив
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук!

LR Брандове

ALOE VIA
LR Lifetakt
LR ZeitGard
LR Microsilver
LR Soul of nature
LR Starbox

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Магазин на независим партньор на LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0876203111

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
We use cookies

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Някои от тях са от съществено значение за функционирането на сайта, докато други ни помагат да подобрим този сайт и потребителското изживяване (бисквитки за проследяване). Можете сами да решите дали искате да разрешите бисквитки или не. Моля, имайте предвид, че ако ги отхвърлите, може да не успеете да използвате всички функции на сайта.

X

Right Click

No right click