LR Aloe Vera Partner

Повече качество за твоя живот!

Ставайки партньор с LR Health & Beauty, Вие получавате следните привилегии:

Компанията Ви дава КОД, чрез който имате право ДА ПАЗАРУВАТЕ ДИРЕКТНО ОТ ЗАВОДА!

ПАЗАРУВАТЕ ДИРЕКТНО ОТ ЗАВОДА на цени, с 40% разлика в сравнение с каталожните цени!

Имате достъп до цялата информация и всички материали в официалния уебсайт на компанията!

Имате винаги АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ относно ДНЕВНИ ПРОМОЦИИ и МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ!

Имате ВЪЗМОЖНОСТТА да звъннете на човека, който ви е поканил в компанията и да потърсите съвети по всякакви въпроси относно продуктите и маркетинга.

Имате ВЪЗМОЖНОСТТА (забележете - НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО, а ВЪЗМОЖНОСТТА) да ПЕЧЕЛИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ от компанията, следвайки БИЗНЕС-МОДЕЛА й.

Имате ВЪЗМОЖНОСТТА (отново НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) да посещавате СЕМИНАРИ, ОБУЧЕНИЯ, ТРЕНИНГИ, с цел УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на вашите ЛИЧНОСТНИ КАЧЕСТВА, което НЕМИНУЕМО ЩЕ ДОВЕДЕ до ПО-КАЧЕСТВЕНО РАЗВИТИЕ на ВАС и на ВАШИЯ ЕКИП от хора.

 

С други думи казано - Партнирайки си с LR, Вие няма какво да загубите, а можете само да спечелите!

За всички, които желаят да бъдат само и единствено потребители, партньорството с LR Ви дава тази възможност - да пазарувате на по-ниски цени, без да се ангажирате с абсолютно нищо друго. Вие сте единствено и само клиенти!

За всички, които желаят да печелят допълнителни доходи и да променят статуса си на живот, партньорството с LR Ви дава тази възможност! Добре дошли!

 

Възможността за Бизнес кариера в LR е отворена пред всеки един от Вас. Важни са волята за успех, постоянството и личните усилия. С тези качества вече много сътрудници на LR осъществиха мечтите си.

Системата за възнаграждение на LR Ви предлага неограничени възможности за печалба. Благодарение на тази система, с отделянето на 8 - 12 часа седмично може да си осигурите атрактивни допълнителни доходи. Стълбата на кариерата няма горна граница.

Ако някой от Вас си мисли, че без действия, ще получава пари и бонуси, значи LR определено НЕ Е ЗА НЕГО! Такъв човек по-добре да не се свързва с мен!

Допълнителен доход или кариера? Потребител или разпространител?

Вие сами взимате решението за Вашия успех на базата на онова, което влагате.

Една наистина честна система!

 

За всеки, който желае да развива бизнес с мен и да се включи в моя екип, залагайки на пасивни печалби за висока финансова стабилност - Аз му обещавам, че ще получи пълната подкрепа, пълния съпорт и опит от мен и екипа ми за едно бързо и качествено израстване в компанията! Знайте, че за да станете успешни, трябва да следвате успешните лидери!

 

НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ! ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ ОЩЕ ДНЕС! ПОСЛЕДВАЙТЕ УСПЕШНИТЕ!

 

Първата стъпка, която ще Ви даде възможност да промените бъдещето си, е да станете Партньор на LR.

 

Моля, попълнете тази МОЛБА ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С ЛР, снимайте я с телефона (или я сканирайте със скенер) и я изпратете на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

molba-za-lr-satrudnik

 

Вход / Регистрация

facebook_page_plugin


LR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

 

 

X

Right Click

No right click