Autoship Healthy Kids Summer

LR Autoship Healthy Kids Summer Абонаментна програма за НАЙ-ИЗГОДНА ЦЕНА!

Детски Абонаментни Аутошип Програми от LR Health & Beauty

HEALTHY KIDS SUMMER AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА

Лятна Детска Абонаментна Програма съдържа:

1 бр. Gel Aloe Vera Honey / Алое Вера с мед за подобряване на метаболизма и повече благосъстояние при децата;

1 бр. Vita Active течни витамини - вкусен микс за снабдяване с 10 жизненоважни витамини, извлечени изцяло от плодове и зеленчуци;

1 бр. PRO12 / Пробиотик 12 - за подобряване на чревната микрофлора и подсилване на имунната система;

Поръчайте този месечен комплект сега на тази цена!
Моля, попълнете своите имена, телефон и имейл, а ние ще се свържем с вас за потвърждение и уточняване на детайлите
Моля, въведете вашето име и фамилия!
Моля, попълнете валиден телефонен номер!
Моля, въведете вашият email!
Моля, въведете вашия град и адрес за доставка, в случай че е различен от адреса ви за кореспонденция

Според изискванията на компания LR Health & Beauty, е необходимо първата поръчка при стартиране на тази програма да бъде на стойност минимум 120 лв. Ако сте избрали тази Аутошип програма и не сте посочили други допълнителни продукти към нея, е възможно когато се свържем с вас по телефона за потвърждение, да ви помолим да изберете още 1-2 продукта, чрез които да достигнете до този изискуем минимум.

LR Детски Месечен Комплект за Пролетно-Лятна подкрепа, Абонаментна програма Autoship LR Healthy Kids Summer

Абонаментна програма LR Healthy Kids Summer за подкрепа на детския организъм през пролетно-летния период.

Продуктите от програмата LR Healthy Kids са с доказано високо качество по немски стандарт.

LR Детски Месечен Комплект за Пролетно-Лятна подкрепа, Абонаментна програма Autoship LR Healthy Kids Summer

Mногостранната полза от приемането им, лесната употреба и възможността да се комбинират в зависимост от индивидуалните потребности правят тези продукти незаменими. Силата им е в синергията на компонентите, затова едновременното приемане поне на два продукта засилва благоприятния ефект върху организма. Много подходящ е комбинираният прием на Aloe Vera Гел за пиене с мед и Vita Active през пролетния сезон за справяне с повишени психически, умствени, физически натоварвания и стрес. През летния сезон Aloe Vera Гел за пиене подготвя оптимално червата за съдържащите се в Pro 12 полезни бактерии. Приемът на този широкоспектърен пробиотик предоставя защита от стомашно-чревни вируси и бактерии чрез осигуряване на баланс на чревната флора през лятото, а също така и по време на антибиотична терапия, която може да се наложи през всеки сезон.

Добавките на LR Health & Beauty се отличават с високо качество, гарантирано чрез постоянен строг контрол на производството и крайния продукт, и със синергично действие – взаимно се допълват и така осигуряват по-ефективна подкрепа за детския организъм. Aloe Vera Гелът за пиене с мед и Vita Active доставят ценни хранителни вещества. Пробиотиците Pro 12 подпомагат здравословния баланс на чревната флора. Комбинираният прием на продуктите действа особено благотворно и е подходящ за подсилване на имунитета, за профилактика на сезонни заболявания, както и за по-бързо и лесно възстановяване на организма при заболяване

За да бъдат децата здрави, силни и енергични!

Цената е за 1 партида от 3-те продукта!

Моля, прочетете внимателно! Първата доставка ще получите до 3-4 работни дни от пускането на заявката. Доставките през следващите месеци ще получавате на същата дата, на която сте направили поръчката си (плюс минус 1-2 дни в зависимост от уикендите).

Абонаментната програма се активира за период от 6 месеца, и не може да бъде прекратявана преди 3-ия месец!

През третия и шестия месец ще получите следните подаръци:

LR Детски аутошип Подаръци

Месечен комплект HEALTHY KIDS SUMMER

Комплектът съдържа:

Алое Вера гел за пиене с мед (1 литър)

Алое Вера от хилядолетия се използва като лечебно растение. В състава му са идентифицирани над 200 активни съставки, които действат в хармония и взаимно допълват ефекта си. Една от най-важните съставки на гела от Алое Вера е ацеманан, който спада към мукополизахаридите и разгръща благотворните си свойства най-вече в комбинация с останалите компоненти на Алое Вера. Изключително щадящата обработка на гела от Алое Вера гарантира запазването на свойствата на ценните съставки. Към гела е добавен 9% цветен мед не само за подобряване на вкуса, но и заради полезните му свойства. Добавеният витамин С е силна подкрепа за имунната система. Гелът може да се приема и разреден с плодови сокове.

Препоръчителен прием: 3 х 10 мл дневно

Пробиотик Pro12 (30 капс)

Тъй като червата са ключов орган в имунната система на човешкия организъм, поддържането на баланса на чревната флора – равновесието между полезните и вредните бактерии, населяващи стомашно-чревния тракт, е от огромно значение за здравето и благосъстоянието. Приемът на пробиотични бактерии осигурява подкрепа за това. Pro 12 съдържа изключителна комбинация от 12 различни бактериални щама, които са защитени чрез патентовано двойно микрокапсулиране, което ефективно защитава бактериите при преминаването им през стомаха и значително увеличава ефикасността на продукта. Освен това Pro 12 съдържа влакнини (фруктоолигозахариди), които осигуряват храна на пробиотичните бактерии и така подпомагат действието им. Пробиотици са необходими по време на и след приключване на антибиотична терапия, както и профилактично за подобряване на естествения баланс на чревната флора, а с това и на имунитета.

Препоръчителен прием: 1 капсула дневно.

Течни витамини VitaActive

Витамините са жизненоважни за нормалното функциониране на организма. Те оказват влияние върху редица процеси като растежа, развитието, обмяната на веществата и превръщането им в енергия, клетъчното делене и др. Необходими са за правилното функциониране на органите и системите в организма като например имунната и нервната система. Изключително важно е организмът да е постоянно снабден с достатъчни количества от всички важни витамини. Vita Active е богат концентрат от 21 вида плодове и зеленчуци, който съдържа 10 важни витамина. Има приятен, натурален плодов вкус. Може да го смесите с вода, да го добавите към кисело мляко, мюсли или десерти.

Препоръчителен прием: 5 мл дневно

Какво е здравословното състояние на организма ти?

Искаш Бизнес Партньорство с LR?


Хей, дай един Лайк ето тук!


 


Абонирай се за бюлетина и грабни отстъпка!

 
 
 
 
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

promo icon 2019

Присъедини ли се към нашата VIBER общност?

viber community

user icon my profile

Присъедини ли се към нашата FaceBook група?

Ако все още не си се присъединил към нашата фейсбук общност, направи го сега, за да следиш промоциите и за да не пропуснеш нито една важна информация!

Кликни тук и го направи още сега!

LR Facebook група

 

shopping cart icon 2019


Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Ангел Мацанов - независим партньор на LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0898203031

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
X

Right Click

No right click