fbpx

Проверка на качеството

Проверка на качеството на LR продуктите

Само най-доброто е достатъчно добро

Още от основаването на LR отдаваме голямо значение на природните суровини, като прилагаме най-новите резултати от изследователската дейност и развитието. Освен това ние работим открай време в сътрудничество с доставчици на суровини с богат опит.

laboratoria

 

 

Освен това вътрешният и външният контрол на нашите продукти гарантират постоянно високото качество на продуктовия асортимент. Всеки продукт преминава през редица скъпи тестове. Посредством обстоен контрол на качеството ние гарантираме, че нашите хранителни добавки и козметични продукти заемат върхова позиция на пазара.

 

Контрол на отглеждането и обработката

23 милиона листа от Алое Вера се използват годишно за LR. Растенията се отглеждат единствено в планинските части на Мексико, където условията за това са най-добри. При отглеждането не се използват никакви изкуствени торове, пестициди или други химикали!

Външни тестове

Много от нашите продукти предоставяме за проверка на външни съюзи и институти. Тези проверки редовно удостоверяват превъзходно качество. Нашите усилия освен всичко друго доведоха и до това, геловете за пиене с Алое Вера и продуктите с коластра (Colostrum) да получат единствени на пазара така желания печат за качество от реномирания SGS INSTITUT FRESENIUS

Печатът за качество от SGS INSTITUT FRESENIUS

fresenius institut pechatЗа да може един продукт да носи печата за качество от INSTITUT FRESENIUS, на проверка се подлага не само крайният продукт. Обстойната проверка започва с контрол на суровините, на съставките на продукта и на доставчиците и завършва със заключителен контрол на готовия продукт.

Много малко компании в света успяват да получат този печат!

"Ние от SGS INSTITUT FRESENIUS можем с чиста съвест да потвърдим постоянното качество на геловете за пиене Алое Вера от LR. Гарантираме това чрез независими редовни проверки." (Д-р Ларс Лобедей, Division Manager Health Food SGS INSTITUT FRESENIUS GmbH)

 

Защо тестовете са толкова важни?

Доверието е нещо добро – контролът е нещо още по-добро. Днес на нашата гаранция за качество се доверяват над 300 000 сътрудници в 36 страни!

Висш принцип за LR е: абсолютна кожна поносимост на всички козметични продукти и перфектен тонус от всички хранителни добавки.

Външни институции и многобройни проучвания подчертават превъзходните постижения на LR. Затова ние редовно подлагаме множество продукти на проверки от независими институти за контрол като SGS INSTITUT FRESENIUS, Dermatest и IASC. По отношение на качеството за LR не съществуват компромиси!

promo icon 2019

user icon my profile

shopping cart icon 2019

facebook_page_plugin

Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

X

Right Click

No right click