fbpx

ОТСЛАБВАНЕ ЗА 28 ДНИ - BODY MISSION

Отслабнете за 28 дни с LR!

КЪМ ПАКЕТА ОТ ПРОДУКТИ

Отслабнете лесно и бързо с LR Fuguactiv Body Mission само за 28 дни!

28-days-Body-MissionФормулата на успеха: Fuguactiv Body Mission!

Как да отслабна успешно?

Много от Вас сигурно са се сблъсквали с това - предприемате диета след диета и въпреки това все още не можете да постигнете желаното тегло. Това се дължи на факта, че много диети често са еднообразни, твърде радикални или твърде сложни. Често само след няколко дни се отказвате или сте уморени и изтощени. И на всичкото отгоре след това килограмите бързо се връщат отново. Това не трябва да продължава!

otslabvane-fuguactivИма научно разработена хранителна програма, която съчетава всички важни фактори за успешна диета:

Fuguactiv Body Mission

Вашата рецепта за успех!

 • Лесна е - обещаваме Ви!
 • Функционира - доказано е в изследвания!
 • Притежава високо качество - гарантираме ви!

Започнете вашата лична Body Mission и тръгнете по пътя към желаното тегло!

 

Лесно е като детска игра!

Първата стъпка към желаното тегло е и най-важна. Поставете си постижима цел и започнете вашата лична Body Mission! Ще видите, че всички останали стъпки са лесни като детска игра!

Простият принцип на Fuguactiv Body Mission:

Заместете две от три хранения на ден с Фигуактив!

figuactiv-otslabvane

За една успешна диета не ви е нужно да знаете почти нищо повече!

 

Функционира!

Кое прави една диета успешна?

Може да свалите тегло в дългосрочен план само ако диетата ви съчетава разнообразие, удоволствие и е разработена на база на знания за вашия организъм. Figuactiv Body Mission обединява за вас всичко това в два фактора на успеха:

28-DaysBodyMission-2015011. Мотивация

Само ако изпитвате удоволствие от диетата, ще имате успех, защото в противен случай ще ви е много трудно да останете мотивирани, докато постигнете желаното тегло. Мотивацията включва насладата и свободата, които не трябва да си забраняваме по време на диета.

С Figuactiv Body Mission насладата и разнообразието са част от пакета:

 • Голям избор от топли и студени ястия или практични предложения за изпът.
 • Наслада: за всеки вкус има по нещо - сладки, питателни, кремообразни или хрупкави предложения.
 • Разнообразие: ягода-банан, домати, червени боровинки, нуга и още много вкусове.

С Figuactiv никога не е скучно и вашата мотивация остава непроменена до края!

Освен това, към всяка Figuactiv Body Mission има код за достъп до Online diet Manager, където ще откриете много съвети и вкусни рецепти.

2. Наука

Процесите в организма са много сложни. За да може по време на диета тялото наистина да разгражда мастните натрупвания, трябва да се вземат предвид някои неща. Програмата Figuactiv Body Mission съчетава всички научни познания - възползвайте се от знанието на истински експерти.

Забравете за заниманията със сложни хранителни концепции. LR вече направи за вас необходимите проучвания и разработи Figuactiv Body Mission. Възползвайте се от знанията на експертите, обобщени в трите стълба на Figuactiv Body Mission.

 • Повишаване изгарянето на мазнини. Сметката е проста: приемайте по-малко енергия (калории), отколкото се нуждае тялото, и мастните натрупвания ще започнат да се топят.
 • Защита на мускулатурата. За да може тялото да атакува мастните натрупвания, а не мускулната маса, по време на диета се нуждаем от много протеини.
 • Избягване на пристъпите на глад. Въглехидратите, като напримен простите захари, влияят на чувството на глад. Ето защо консумацията на по-малко въглехидрати е ключът към успешна диета.

Повишаване изгарянето на мазнини

През последните хилядолетия са настъпили много малко промени в развитието на нашето тяло. Първоначално приемането на храна е било въпрос на оцеляване. Прачовекът е изминавал до 20 км на ден, за да стигне до малко храна. За това му е била необходима много енергия.

Все още ли се движите толкова много? Днес имаме храна в излишък и се движим твърде малко. Ето защо трябва да внимаваме с храненето си!

С продуктите Фигуактив намалявате приема си на енергия много лесно, без да мислите за това! Чрез заместването на хранене вие си спестявате голяма част от калориите.

Съвет: Внимавайте за скрити калорийни бомби! В много хранителни продукти като маргарин, колбаси, сирене или готови храни има повече калории, отколкото си представяте. Много напитки като чистите плодови сокове или колата също съдържат много захар.

Защита на мускулатурата

При намаляване на теглото протеините имат две важни предимства: те засищат за дълго и спомагат за разграждането на мазнините, като поддържат мускулатурата.

Мускулната маса изгаря много енергия в нашето тяло. Колкото по-голяма е мускулната маса, толкова повече енергия изгаря организмът на ден. Поддържането на мускулите и по този начин и на базовия метаболизъм е ключът към трайното, здравословно намаляване на теглото.

Ако тялото е снабдено с достатъчно протеини, ще се стимулира горенето на мазнини. Освен това протеините възпрепятстват разграждането на мускулатурата и дори помагат за изграждането й.

Правилното поддържане на мускулатурата намалява в дългосрочен план мазнините в тялото и по този начин ефективно се избягва йо-йо ефектът.

Избягване на пристъпите на глад

Установено е, че богатото на въглехидрати хранене засища само за кратко и след това често предизвиква пристъпи на глад. Причина за това е бързото покачване и спадане на нивото на кръвната захар.

При продуктите Figuactiv съдържанието на въглехидрати е редуцирано. Така се избягват пристъпите на глад.

Не бива да се отказвате изцяло от въглехидратите. Пълното им премахване от менюто няма да повиши успеха от вашата диета. Напротив, мозъкът се нуждае от определено количество въглехидрати, за да бъде работоспособен.

Избегнете силния глад - изберете правилно третото хранене!

Пристъпите на силен глад могат да бъдат лесно избегнати, като внимавате в избора на правилните храни за третото хранене. Хранителните продукти с нисък гликемичен индекс, т.е. тези с високо съдържание на баластни вещества и ниско съдържание на въглехидрати, водят само до леко повишение на кръвната захар. По този начин вие сте сити за по-дълго и не ви нападат пристъпи на глад.

Изключително лесно: Във вашия Online Diet Manager ще откриете различни рецепти. Пригответе ги и се насладете!

 

Надеждно качество

Обещанието на LR за качество

Здравето на клиентите на LR е с най-висок приоритет. Ето защо при избора на съставки за LR продуктите ръководна роля имат потребностите на организма. Особено във фазата на сваляне на теглото трябва да снабдявате тялото си само с най-доброто. В продуктите на LR е обединен опит, натрупан в продължение на повече от 15 години, и знанията на експерти и специалисти. Непрекъснато се внедряват най-новите познания и препоръки, и така се създават продукти с най-високо качество!

kachestvo-ot-lr-

Стриктно следване на немски стандарти

Немските стандарти като Немската наредба за диетични храни поставят строги изисквания за състава на продуктите, заместващи хранене. Така се гарантира, че организмът получава всички необходими хранителни вещества. С продуктите Figuactiv вие сте оптимално снабдени.

Висококачествени съставки

Често има големи разлики в качеството при една и съща съставка. При Figuactiv може да сте сигурни, че LR винаги използва правилните съставки.

Обстоен контрол на качеството

LR разполага с една от най-модерните лаборатории, в която годишно се извършват хиляди микробиологични, химични и физични изследвания. Правят се много повече тестове от обичайните за пазара. Но това е естествено за разбирането за качество, което LR има.

Всички тези свойства правят Figuactiv оптимален помощник за успешна диета.

Освен това... Знаете ли, че качеството може да се опита? Едва ли друг продукт на пазара има толкова добър вкус като кремообразните шейкове или питателните супи. Вкусно!

 

Какви продукти включва Figuactiv Body Mission?

Помощници в диетата:

Продуктите Figuactiv превръщат диетата ви в детска игра. Справяне с глада, поддържане на вътрешен баланс или дългосрочен успех - съпътстващите продукти осигуряват "плюс" на благосъстоянието Ви.

Билков чай за отслабване Figuactiv  

Figuactiv Билков чай за отслабване (80205)

По време на диета пиенето на течности е още по-важно от всякога! Експертите препоръчват минимум 1.5 литра нискокалорични напитки на ден. Изключително подходящ за това е билковият чай Figuactiv.

Figuactiv Протеинова напитка  

Figuactiv Протеинова напитка (80550)

С формулата с 5 компонента в допълнение към храненията получавате висококачествени протеини от 5 различни източника.

ProBalance  

ProBalance (80102)

По време на диета в организма могат да се създадат условия за свръхкиселинност. ProBalance помага за поддържане на алкално-киселинния баланс - за по-добро благосъстояние при вашата Body Mission!

 

 

Продукти, заместващи хранене:

Продуктите, заместващи хранене, ви снабдяват с всички важни хранителни вещества. Така ще сте работоспособни през целия ден, независимо как ще се развие той.

80201-80203-80280  

Кремообразни шейкове

Комбинация от чудесен вкус и ценни съставки. Просто смесете с мляко в шейкър и се насладете!

Figuactiv Vital Crunchy Cranberry  

Figuactiv Vital Crunchy Cranberry (80295)

Разнообразен и вкусен: Figuactiv Vital, смесен с кисело вместо с прясно мляко. Съдържа полезни зърнени ядки и парченца червена боровинка.

80208-80209-80210  

Питателни супи

Добрият вкус и внимателният прием на калории не трябва да се изключват взаимно. Това доказва голямото разнообразие от вкусни супи.

Figuactiv десертни блокчета  

Figuactiv десертни блокчета

Всяко от разнообразните блокчета замества едно пълноценно хранене и гарантира балансирано снабдяване с хранителни вещества.

 

Online Diet ManagerOnline Diet Manager

Той ви помага по пътя към постигането на фигурата, с която щге се чувствате добре и е винаги до вас - например през смартфона:

 • Личен код във всеки момент
 • Достъпен винаги и навсякъде през смартфона
 • Работи във ваша помощ
 • Показва напредъка ви
 • Мотивира и напомня
 • Дава хранителни планове и идеи за рецепти

 

Събрали сме за Вас всичко, от което се нуждаете за вашата Body Mission. Остава само да изберете любимите си вкусове. Наистина няма по-лесен начин да постигнете желаното тегло!

 

Какво съдържа Figuactiv Body Mission?

Вашето Figuactiv ръководство

Всичко, което трябва да знаете за вашата Body Mission, ще откриете тук!

 • Информационна брошура
 • Личен код за Online Diet Managaer

Вашите хранения

Получавате продукти Figuactiv, които ще са ви достатъчни за точно 28 дни.

 • 2 х шейка по избор
 • 1 х супа по избор
 • 1 х Vital
 • 1 х опаковка блокчета (6 бр.) по избор

Вашите помощници в диетата

Тези помощници в диетата правят отслабването още по-лесно.

 • 1 х билков чай
 • 1 х протеинова напитка
 • 1 х ProBalance
 • 1 х шейкър

КЪМ ПАКЕТА ОТ ПРОДУКТИ

promo icon 2019

user icon my profile

shopping cart icon 2019

facebook_page_plugin

Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

X

Right Click

No right click