LR Aloe Vera Partner

Повече качество за твоя живот!

В близката история на България има примери за спекулации в дъното на които стои идеята за мрежови маркетинг. В много бизнеси, дори и в бизнеса на финансите. Ние не сме имунизирани като индустрия спрямо това. Най-важното нещо в мрежовия маркетинг е, че трябва да има реални продукти, които да се продават. Когато става дума за услуги, става малко по-мътно и мъгливо. Това каза Иванина Донно, изп. директор на LR България, в предаването Boom & Bust на Bloomberg TV Bulgaria с водещи Кузман Илиеви Владимир Сиркаров

Прочети още...

80% от хората у нас страдат от липса на Омега-3

Колкото по-ниски са стойностите на мастни киселини Ω-3 в кръвта, толкова е по-голяма възможността за сърдечен удар и неизлечима болест, и толкова организмът е по-податлив към възпалителни процеси.

 

Прочети още...

Много пъти в живота си казваме "Как можах да го разбера толкова късно?!". Някои от ситуациите, в които попадаме, са неизбежни. Породени са от независещи от нас обстоятелства. Има обаче и случаи, в които събитията са могли да се развият по друг начин, стига да бяхме подходили с друга гледна точка.

За гледните точки и перспективите разказва популярният блогър Марк. Той изброява 10 важни житейски урока, които много често хората научават твърде късно. Ето кои са:

Прочети още...

stress1

Стрес е често използвана дума, чието значение обаче рядко осъзнаваме. Използват я почти всички възрастни, независимо от професията, възрастта и пола. Силата, с която стресът може да повлияе на здравето ни, ни дава право да говорим за него като болестта на последното десетилетие, въпреки че не е истинско заболяване. Английската сума „stress“ идва от френския термин “estrecier“, който произлиза от латинската дума “stringo, stringere“ и означава: да използваш натиск, да насилваш, да налагаш, да използваш насилие.

 

Прочети още...

638 397 ekaterina stratieva

Немската мултилевъл маркетинг компания LR Health & Beauty събра на летен коктейл представители на бизнеса от български, немски и други международни компании, главни редактори и представители на медии в Гранд хотел София. 

Сред гостите беше и европейската шампионка в рали спорта Екатерина Стратиева. Тя бе впечатлена от хранителните добавки на компанията за подкрепа на имунната система, които осигуряват енергия за динамичен начин на живот.

 

Прочети още...

indikatori za kachestvoto na aloe vera lr 2

Могат да се наблюдават огромни разлики между продуктите и производителите на Алое Вера.

Съдържанието на Алое Вера

Важно е да се знае съдържанието на Алое Вера. Някои продукти съдържат малък процент гел Алое Вера. Ето защо влиянието им върху организма е незначително. Много конкурентни продукти не могат да се сравняват с геловете за пиене на LR. Нашите гелове за пиене се произвеждат от 88% - 98% чист гел Алое Вера.

 

Прочети още...

14657528 902326239899763 3401113654572431723 n
По-добър стандарт на живот с LR Health & Beauty

На 2 октомври в зала EFE на хотел Маринела присъстващата от 7 г. на българския пазар компания "LR Health & Beauty" събра близо 1000 свои сътрудници на грандиозно събитие, с което отпразнува постигнатите през годината успехи. Немският мултилевъл маркетинг бранд за продукти за здраве и красота се радва на все по-голяма популярност и в България.

Прочети още...

6 loshi navika

Списък с навиците, които водят хората до бедността и не им позволяват да подобрят материалното си положение. 

Както винаги, всичко гениално се оказва просто. 

Ако изкорените у себе си шест навика, скоро ще усетите положителни промени по отношение на своите финанси.

Навикът да се оплакваме

Ако човек постоянно се оплаква – например от недостиг на пари или от...

Прочети още...

syvremennata slyncezashtita mitove i realnost lr

Немската компания за продукти за здравето и красотата LR Health & Beauty презентира линията си за защита от вредното влияние на слънчевите лъчи. Отличаващо предимство на шестте топ продукта на LR Health & Beauty е високата концентрация на Алое Вера – от 30% до 70%. Линията включва два крема, два гел-крема, спрей и лосион.

Прочети още...

vse poveche myje v multilevelmarketing industriata

Границите между типично мъжки и типично женски професии все повече се размиват и един от най-актуалните примери в това отношение е мултилевъл маркетинг индустрията. Един от предразсъдъците спрямо нея е, че в този бизнес са заети предимно жени поради естеството на продуктите (б.р. козметика и продукти за здраве).

Бизнес моделът на немската мултилевъл маркетинг компания LR Health & Beauty LR обаче разбива този мит и то, на местна почва. Над 50% от сътрудниците на компанията, както и голяма част от лидерите на високо ниво са мъже, стана ясно на специално събитие, на което бе представена концепцията за развитие на марката.

Прочети още...

Вход / Регистрация

facebook_page_plugin