LR Aloe Vera Partner

Повече качество за твоя живот!

LR LIFETAKT Pro Activity - Свобода на движението за всеки етап от животаЗа вас движението означава свобода. Защото само когато тялото ви може да се справя с ежедневните изисквания, можете напълно да се разгърнете и наистина се чувствате добре. За да можете да живеете живота си толкова активно, колкото искате, LR LIFETAKT Pro Activity ще помогне на тялото ви да запази и увеличи подвижността си.

 

Прочети още...

LifeTakt 5 Body Mission LR LIFETAKTИскате да изглеждате и да се чувствате добре в тялото си. Желанието ви е най-накрая да стопите последните малки тлъстинки или може би да се разделите с малко повече от теглото си. Тогава LR LIFETAKT Body Mission е правилното решение за вас, за да постигнете желаното тегло и да имате чисто нова самоувереност.

 

Прочети още...

Seasonal Support - Подкрепа за всеки сезонЧесто сте сред други хора и прекарвате много време навън. В претъпкания градски транспорт, в офиса или на открито при неблагоприятни условия: с LR LIFETAKT Seasonal Support получавате подкрепата, от която организмът ви се нуждае. Така може да се наслаждавате пълноценно на всеки сезон.

 

Прочети още...

LifeTakt 3 Vital Care LR LIFETAKTВие сте в разцвета на живота и ви предстои още много. Искате да продължите да допринасяте с опита си и да се радвате на нови преживявания. Колко хубаво би било, ако организмът ви може да издържи на вашето темпо. Повишете жизнените си сили, за да кипите от жизненост и енергия с LR LIFETAKT Vital Care.

 

Прочети още...

LifeTakt 2 Mental Power LR LIFETAKTВинаги давате най-доброто от себе си – в работата, в ученето, в семейството. Имате високи изисквания към себе си или другите изискват много от вас. Често всичко това води до стрес. LR LIFETAKT Mental Power ви дава енергия и спокойствие, за да се справяте уверено с напрегнатите ситуации в ежедневието.

 

Прочети още...

LifeTakt 1 Daily Essentials LR LIFETAKTЗдравословното хранене е важно за вас. Искате вие и вашето семейство винаги да сте снабдени с важни хранителни вещества. Но същевременно всеки ден имате много неща за вършене и не винаги успявате да осигурите балансирано хранене. LR LIFETAKT Daily Essentials ви помага лесно да се храните по-здравословно в цветното и динамично ежедневие.

 

Прочети още...

LR LIFETAKT

Правилното LR LIFETAKT решение за всеки етап от живота.

LR LIFETAKT е вашият партньор, който ви подкрепя индивидуално с висококачествени хранителни добавки във всеки етап от живота. Продуктите са част от цялостно решение, което обхваща не само здравословното хранене, но и физическата активност и начина на живот. Съгласно модерния мениджмънт на здравето всяко LR LIFETAKT решение е базирано на 3 компонента:

Прочети още...

В близката история на България има примери за спекулации в дъното на които стои идеята за мрежови маркетинг. В много бизнеси, дори и в бизнеса на финансите. Ние не сме имунизирани като индустрия спрямо това. Най-важното нещо в мрежовия маркетинг е, че трябва да има реални продукти, които да се продават. Когато става дума за услуги, става малко по-мътно и мъгливо. Това каза Иванина Донно, изп. директор на LR България, в предаването Boom & Bust на Bloomberg TV Bulgaria с водещи Кузман Илиеви Владимир Сиркаров

Прочети още...

80% от хората у нас страдат от липса на Омега-3

Колкото по-ниски са стойностите на мастни киселини Ω-3 в кръвта, толкова е по-голяма възможността за сърдечен удар и неизлечима болест, и толкова организмът е по-податлив към възпалителни процеси.

 

Прочети още...

Много пъти в живота си казваме "Как можах да го разбера толкова късно?!". Някои от ситуациите, в които попадаме, са неизбежни. Породени са от независещи от нас обстоятелства. Има обаче и случаи, в които събитията са могли да се развият по друг начин, стига да бяхме подходили с друга гледна точка.

За гледните точки и перспективите разказва популярният блогър Марк. Той изброява 10 важни житейски урока, които много често хората научават твърде късно. Ето кои са:

Прочети още...

Вход / Регистрация

facebook_page_plugin


LR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

 

 

X

Right Click

No right click