fbpx

Ценности

Ценности

Страст, Доверие, Отговорност

Мисията на LR е да предостави на всеки човек по света шанс да подобри стандарта си на живот: с иновативни и рентабилни продукти, атрактивен бизнес модел, разнообразни перспективи, както и отлично качество и компетентност във всичко, което LR прави. 

Ценностите на LR са Страст, Доверие и Отговорност

Именно отговорната, ориентирана към ценностите и хората корпоративна култура изгражда основата за дългосрочния международен успех на LR. Под внимание се взима балансът между иновации и традиции, между гъвкавост и стабилност. В LR бизнеса е важно от една страна да се подкрепя въвеждането на нови процеси, механизми и инструменти, а от друга - едновременно да се полагат грижи за мислене и поведение, основани на ценностите. 

В LR на първо място е поставен Човекът. Със Страст, Доверие, Отговорност. 

lr strast

Страст: Страст за хората, продуктите и бизнеса. За LR и неговите сътрудници на първо място е Човекът. Всичко, което се прави в компанията, е насочено към успеха на сътрудниците. LR е превърнал в своя страст това, да допринася за успеха на другите. Успешните сътрудници на LR са осъзнали: Човек не може просто да работи с LR - с LR може единствено да се живее.

lr doverie

Доверие: Напълно надеждна за доставчиците, кооперативните партньори, служителите и разбира се сътрудниците. LR е коректна, прозрачна и справедлива компания. LR не прави бизнес на гърба на хората, а заедно с тях и за тях. В LR всеки може, независимо от предварителната си подготовка и образование и момента на стартиране на сътрудничество с компанията, с воля и ангажираност да стигне до върха.

lr otgovornost

Отговорност: Като добри граждани ние подхождаме с отговорност към обществото. Продуктите на LR са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти. Въпреки че е световна компания, LR мисли и в локална перспектива и чувства отговорност за хората и страните, където развива дейността си. LR поема конкретна отговорност чрез LR GLOBAL KIDS FUND в страните по света, където е представена, например в местни благотворителни проекти.

promo icon 2019

user icon my profile

shopping cart icon 2019

facebook_page_plugin

Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

X

Right Click

No right click