fbpx

Стандарти за качество

Стандарти за качество

Топ-продукти с немски стандарт за качество

Качеството на нашите продукти, съобразено с немския стандарт за качество, стои винаги на първо място за нас и е жизнено важно за трайния и успешен бизнес. Стандартът за качество на LR намира приложение във всички области – от разработването на продуктите през различните проверки от независими съюзи и институти до обслужването и консултацията относно продуктите.

Суровините и доставчиците в LR

aloe-vera standarti za kachestvoLR отдава голямо значение на първокласните природни суровини, като прилага и най-новите резултати от изследователската и развойна дейност.

Освен това ние работим в сътрудничество с доставчици на суровини с богат опит. При това сме поставили много високо летвата и подлагаме нашите доставчици на преглед буквално “под лупа”, преди да ги изберем. Нашата стриктност стига дотам, че проверяваме дори почвата в Мексико, на която се отглежда Aloe Vera Barbadensis Miller.

Първокласните суровини и щадящата преработка гарантират високото качество на нашите продукти. Редовният вътрешен и външен контрол – а за подбрани продукти и контролът от страна на независими реномирани институти – гарантира, че всички продукти от нашия асортимент поддържат постоянно високо качество съгласно немския стандарт за качество.

 

Немски стандарт за качество

Продуктите с немски стандарт за качество са признати и се радват на голям престиж, благодарение на своето високо качество и надеждност. За нас е повече от естествено, че тестването върху животни и използването на детски труд е недопустимо, и това се цени от все повече и повече знаменитости.

Преработка и производство

Голяма част от нашите продукти ние произвеждаме в Германия, в град Ален. За някои от продуктите нашите доставчици от чужбина гарантират качество, по-високо дори от стандарта за качество „произведено в Германия“. На щателна проверка са подложени както вътрешните, така и външните центрове за производство, като се сертифицират от SGS INSTITUT FRESENIUS. Част от нашата декоративна козметика произвеждаме в Италия. Италия е призната за експерт по най-добро качеството на формулите, за най-висок познавач на цветовете и модата и не на последно място е известна с дългогодишния си опит в този бранш.

aloe gel production

Нашите фирмени експерти в сферата на изследователската и развойна дейност управляват и контролират всички етапи на производствения процес. В лицето на г-жа Сабине Ларсен-Вефринг, ръководител на отдел “Разработване на продукти хранителни добавки” и единствен европеец в ръководството на IASC, и д-р Раймунд Лирхамер, ръководител на отдел “Разработване на продукти грижа за кожата” и разработил козметичните продукти Microsilver и Nanogold, имаме прекрасно ръководство на екипа от експерти на LR.

promo icon 2019

user icon my profile

shopping cart icon 2019

facebook_page_plugin

Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

X

Right Click

No right click