Блог

Colostrum (Коластра) се употребява при...

Colostrum (Коластра) се употребява при различни заболявания

1. Алергии

Алергията е изострена защитна реакция на организма към физиологично безвредни вещества, която се изявява във възпаления. Сенната хрема е едно от тези алергични заболявания. Алергичната реакция при сенната хрема се базира на свръхчувствителността към определен тичинков прашец. Този прашец се разпространява във въздуха по време на цъфтежа на растенията, като предицвиква алергична реакция върху микоидните мембрани на дихателната система, в носа и очите. Тя се изразява във вид на хрема, сълзящи очи, астма, както и кожни заболявания.

Colostrum подсилва организма на предразположените към алергии хора. Действието му е лесно обяснимо. От непрекъснатия контакт на кравите с тичинковия прашец на растенията, те си изграждат имунитет към него. Следователно защитните вещества, съдържащи се в Colostrum, действат положително и срещу алергиите, получаващи се от този вид причинители. Установено е, че най-вече имуноглобулинът IgE е съставката, която регулира алергичните реакции. Също добро влияние върху страдащите от алергии оказват и Пролино- полипептидите (PRP). Те действат като естествен антибиотик за организма. Освен това формират имунната ни система чрез регулиране от страна на тимусната жлеза. Тази жлеза уравновесява свръхфункционирането на имунната система, при което се произвеждат прекалено голямо количество антитела, които действат катастрофално върху организма.

2. Болки и възпаления

Изпитващият болка човек страда. Понякога 24 часа в денонощието. Повечето хора избират като решение употребата на лекарствени средства, което от своя страна води до сериозни странични ефекти след по-продължителен прием. Най-често резултатът е проблем с бъбреците, който може да доведе в дадени случаи до цялостно увреждане на организма. Нака страдащите от хронични заболявания често довеждат пациентите до зависимост от апарат на хемодиализа, тъй като организмът вече не може да дезинтоксикира сам.

Хронично болните свикват с болката, чувствайки я като нещо обичайно. При това болката е сериозно предупреждение на тялото. Предупреждава за създадено неравновесие в организма ни. Болката се превръща в хронична, тъй като рецепторите за болка, които са разпространени в цялото тяло не се приспособяват, а продължават непрекъснато само да предупреждават.

Целта на лечението трябва да е спирането на възпаленията и болките, както и предпазването от по-нататъшно разрушаване и подкрепа на регенерация на костите и хрущялите.

Colostrum помага за предотвратяване на болките, тъй като съдържа антивъзпалителни вещества (Интерлевкин 10, Лактоферин), които имат възможността да намалят възпалителните процеси и болките. Факторите на растежа, по-специално TGF-b и IGF1 действат стратегически към макрофагите, поддържат размножаването на клетките и хрущялните влакна чрез подбуждане на анаболната дейност при фиброобластите, които съдействат за регенерация на клетките. Също така предотвратяват дейността на proteolytic ензимите, които разрушават новооформената съединителна тъкан.

3. Депресия

Съществуват много причини за депресия - аномалии в кръвното налягане, хормонални нарушения, заболявания с непреодолими последствия. Организмът и психиката са тясно свързани и си взаимодействат. "Здрав дух в здраво тяло", както са казвали в древността. Психическото състояние се отразява и върху телесната ефективност. Една лабилна психика действа отрицателно върху имунната система, върху болките и физиологичните процеси на заболяването.

Colostrum съдържа многобройни естествени вещества, които нормализират и балансират психиката, като например пролино- полипептидите и L- Триптофанът, една от аминокиселините на невротрансмитера серотонин.

4. Диабет и затлъстяване

Според нови изследвания, факторите на растежа при отслабване играят ролята и на мастноразтворители. С напредването на възрастта влиянието на тези фактори (напр. IGF) намалява и натрупването на мазнини се увеличава. Освен това, Colostrum съдържа инсулин, който също намалява съдържанието на глюкоза.

Доказано бе, че факторът IGF1, съдържащ се в Colostrum обвързва инсулина във всички човешки клетки - става приемник. IGF1 мотивира допълнително използването на глюкоза и по този начин регулира количеството й. Често при диабетици се наблюдават възпаления и проблеми при зарастването на раните. Активно и пасивно действащите имунни елементи като растежните фактори, жизнено важните съставки и микроелементите, се налагат като особено значими при терапията на диабет.

5. Ракови и автоимунни заболявания

Colostrum може да действа и успокояващо. Забелязва се, че помага при предотвратяването на безразборното размножаване на ракови клетки в организма. Японски учени твърдят, че пептидите, които се съдържат в Colostrum забавят разпространението на ракови клетки при остеосаркоматоси. В този случай учените се позовават на лактоферина - става дума за протеин със доста специфични способности. Възможно е да се предотврати концентрирането на микроорганизми, образуващи тумори, могат да "поставят в плен" един свободен йон желязо и да се развиват заедно с него. Също така лактоферинът стабилизира имунната система, подпомага на усвояването на желязо и предпазва организма.

Големият проблем при раковите лечения е, че химиотерапията и облъчването са изтощителни за пациента и вредни за имунната му система. Често лечението води до психическо и физическо напрежение. И тук Colostrum действа на няколко нива. Защото веществата, които се съдържат в Colostrum предпазват раково болния от второстепенни зарази. Като резултат - дългосрочно се подобрява общото състояние на пациента, което от своя страна осигурява възможност за приложение на конвенционални терапевтични методи. Натрупаният опит при онкологични терапии възлага големи надежди на тези методи, оповавайки се на факта, че отслабналият организъм се възстановява по-бързо с Colostrum. Точно тази природно уравновесена комбинация от жизненонеобходими елементи, съдържащи се в продукта, се грижи както за физическото, така и за психическото стабилизиране на организма. След последните научни изследвания и успешни терапии, проведени върху раково болни възникват предположения за силна зависимост между броя на митохондриите в клетката и количеството на произведената енергия от клетката. Колкото по-голям е броят на митохондриите в клетката и колкото повече енергия се произвежда от консумацията на кислород, толкова по-малка е възможността за развитие на рак.

Автоимунните заболявания са вследствие на погрешна настройка на имунната система - антителата се настройват срещу структурните единици на тялото, създавайки дълготрайно вредно или унищожително въздействие. Към тези заболявания спадат множествената склероза, ревматоартритът, Лупус, еритематодес. Причините за многобройните автоимунни заболявания остават неизвестни досега. Вече споменахме, че Коластрата съдържа фактори, които направляват имунните реакции. Но как всъщност е възможно да помогне конкректно при гореспоменатите заболявания? Общо може да се предположи, че за всички тях (PRP) prolinepolypeptidia, които се съдържат в Colostrum засилват слабо активната имунна система и успокояват прекомерно активната.

СПИН-ът е едно заплашващо живота заболяване, което се причинява от вируса ХИВ, който поврежда или унищожава конкретни клетки от имунната система. Вследствие на това тялото не е в състояние вече ефективно да се защитава от бактериите, гъбичките и вирусите. Следователно ставаме по-податливи към зарази, с които при нормални условия организмът се справя без проблем.

В издирване на проучвания за ефикасно средство срещу вируса на СПИН / ХИВ, намираме научно изследване, проведено наскоро в Холандия, доклад за лактоферина, която съставка се съдържа в задоволителни нива в Colostrum. Доктор Дуайер съобщава за значителното стабилизиране на пациентите, болни от СПИН/ХИВ на база на специфичната комбинация имуноглобулини в Коластрата от ЛР и на имуногенно ефикасните му фактори, които са без странично действие. Същевременно се споменава за въздействието върху стомашночревната система. Възможността на пациентите, заразени със СПИН / ХИВ да се противопоставят на заразите се увеличава значително, като същевременно се подпомага лечението хроничните възпаления и чревните разстройства. Тези резултати от научни изследвания определят същевременно тясна зависимост между броя на митохондриите и NO (известен като райски газ), който се произвежда от организма. Проучванията продължават.

Множествената склероза е едно заболяване на централната нервна система, което причинява разрушаването на миелиновата обвивка на нервните клетки в гръбначния и главния мозък. В този случай Коластрата от LR също не може да помогне, но така нареченият хиперимунен Colostrum.Dr.T Ебина обогати говежд Colostrum с Anti Maser Lactoglobulin, което допринесе за подобрение на общото състояние на пациентите с множествена склероза. Представлява интерес проучването и на един полски терапевт професор Мазур, директор на Университетската Неврологична Клиника в Бидгосч. През юни 1977 г. бе проведено научно изследване върху девет пациента с хронична множествена склероза, на които беше приложена допълнителна терапия с Colostrum - comp.Suppositorien (става въпрос за свещички). При трима от пациентите се установява леко подобрение на състоянието. При други трима няма нито подобрение, нито влошаване. При един пациент заболяването приминава от стадий на влошаване в значително по-лека фаза. При останалите двама не се забелязва никаква промяна.

Ревматоидният артрит е заболяване, което причинява хронично възпаление на ставите. И тук Коластрата от LR има голяма възможност да помогне. Д-р Оле Хернел от Шведския Университет в Umea успява да докаже връзката между Colostrum и ревматоидния артрит. Забележителните количества Интерлевкин 10, които се съдържат в Коластрата, успокояват възпаленията.

По този начин артритните възпаления могат да се намалят и болките да отслабнат. Растежните фактори на Colostrum подпомагат растежа на клетките, костите и хрущялите. Това се осъществява сэщо и чрез анаболно въздействие върху клетките, които се появяват в съединителната тъкан.

Лупус еритематодес е автоимунно заболяване, при което се образуват автоантитела срещу съединителната тъкан на организма. Осемдесет на сто от страдащите са млади жени на възраст между 15 и 45 години. Най-новите научни изследвания показват, че пациентите с това заболяване разполагат с много малко имуноглобулини. В този случай Коластрата от LR действа почти като "бензиностанция" за антивъзпалителния лактоферин и за липсващите имуноглобулини.

 

Кликни и поръчай коластра на капсули:

Кликни и поръчай коластра на капсули

Кликни и поръчай 100% течна коластра:Кликни и поръчай 100% течна коластра

1
Д-р Прюмер - Въпроси и отговори за Коластрата
Хенри Бек - Посланик на марката Mind Master

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 16 Юли 2024
ВИСОКО КАЧЕСТВО

ВИСОКО КАЧЕСТВО

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

БЪРЗА ДОСТАВКА

БЪРЗА ДОСТАВКА

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

Още полезни страници

НЕНОРМАЛНИ ОТСТЪПКИ
ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ КАТО СЪТРУДНИК
АБОНАМЕНТНИ ПРОГРАМИ ЗА ЗДРАВЕ LR AUTOSHIP
Тествай безплатно Козметиката на LR в офиса ни в Пловдив
КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА ЗДРАВЕТО ТИ
САМОРЕГИСТРИРАЙ СЕ КАТО СЪТРУДНИК
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
Дегустирай безплатно Геловете за пиене Алое Вера от LR в офиса ни в Пловдив
ИСКАШ БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО С LR
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА FACEBOOK ОБЩНОСТ
Запази час за безплатна ANTI-AGE процедура с ZeitGard от LR в офиса ни в гр. Пловдив
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА
СНИМАЙ И СПЕЧЕЛИ
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА VIBER ОБЩНОСТ
ПОСЛЕДВАЙ СТРАНИЦАТА НИ
СВЪРЖИ СЕ С НАС и открий адреса на офиса ни в гр. Пловдив
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук!

LR Брандове

ALOE VIA
LR Lifetakt
LR ZeitGard
LR Microsilver
LR Soul of nature
LR Starbox

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Магазин на независим партньор на LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0876203111

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
We use cookies

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Някои от тях са от съществено значение за функционирането на сайта, докато други ни помагат да подобрим този сайт и потребителското изживяване (бисквитки за проследяване). Можете сами да решите дали искате да разрешите бисквитки или не. Моля, имайте предвид, че ако ги отхвърлите, може да не успеете да използвате всички функции на сайта.

X

Right Click

No right click