Блог

Коластра се използва за...

Коластрата се използва при различни заболявания

1. ...Добро храносмилане

Colostrum има благоприятно въздействие върху дебелото черво. Някои имунни фактори се прилепват към чревната флора и оттам се противопоставят на патогените, които навлизат в организма ни посредством храната. Имунните фактори изпълняват това действие преди вредните елементи да достигнат до защитните системи (имунната система), където могат да предизвикат стрес и да затруднят механизма на автотерапията.

Имунните фактори, които се намират в Colostrum проникват в секрецията на слузните жлези на червата и преодоляват проблемите точно там, където те съществуват. За съжаление хората от западния свят страдат почти без изключение от стомашно-чревни смущения.

Около 80% от единиците на имунната ни система се намират в червото. Следователно нашето здраве зависи в много голяма степен от здравето на стомашно-чревния ни тракт. Когато той е в добро състояние, това осигурява на организма оптимален прием на хранителни вещества и защита от нежелателните инфекции, за което се грижта млечно-киселинните бактерии. Те регулират pH в червата, помагат за подобряване на храносмилането и подкрепят нормално физиологичното изхвърляне на токсините. Съставките на Colostrum, подобни на гастрологичните секрети, допълват физиологичната микрофлора на стомашно-чревния тракт.

Colostrum помага да се предотвратят контракциите при възпаление на червата. Това се доказва от случаи със страдащи от язвен колит, от заболяването на Crohn, от ентеромикоза или инфекциозни диарии. Възстановяването на чревната лигавица намалява пропускливостта за отровите и замърсителите, като същевременно възприемчивостта за полезните хранителни вещества се подобрява и цялата имунна система се подсилва. Colostrum не помага само на заболелите. Редовната му употреба подпомага укрепването на имунната система, предотвратявайки по този начин заболявания на червото.

2. ...Имунната система

Ключов талант на Colostrum е способността му да "обучава" имунната ни система. Почти всички видове вирусни заболявания, с изключение на дегенеративните, са свързани с възпаления и с една видимо отслабнала имунна защита, включително и проблемите с кръвообращението, сърдечно-съдовите и раковите заболявания. Colostrum балансира имунната система. Пролино-полипептидите PRP, които се съдържат в голямо количество в Colostrum активират отслабналата имунна система или регулират разстроената. Colostrum контролира и двете възможности, тъй като организмът на новороденото трябва веднага след раждането си да е готов да се противопостави на застрашителни микроби. Той е важен елемент за съществуване и спомага за активирането на имунната система във възможно най-кратък срок.

Изследванията доказват факта, че Colostrum не само разгръща тези свои възможности за новородените животни и деца, но и че полезните му съставки подобряват значително защитната систева в периода на израстване на индивида.

Още нещо важно за имунната защите посредством Colostrum: До сега става въпрос само за имунна защита от допълнителни клетки чрез Colostrum, към който за съжаление има недостатъчен интерес от страна на обикновените хора. Въпреки това той заема особено място в съвременната изследователска история. Откриването на съставана азотния оксид (NO) постави за биологията изследването на имунната система на друга основа. С присъждането на Нобеловата награда по медицина през 1988 в САЩ на фармаколозите Робърт Фърчгот, Луис Игнаро и Ферид Мурад, резултатите от изследванията им бяха признати до известна степен официално. За десетилетия се считаше, че азотният окис е изключително опасна екологична отрова и поради това изглеждаше невероятно откритието, направено в средата на 90-те години на миналия век: Това е газ, който се произвежда в клетките на тялото и отблъсква вируси, микози и бактерии вътре в самата клетка. Освен това се произвежда само ако организмът разполага с достатъчно количество антиоксиданти, които се противопоставят на свободните радикали, така че да се неутрализира азотния оксид след извършването на дейността. Когато вируси, гъбички и особено бактерии, като например туберкулозният вирус, Borellien и хламиди, се увеличават вътре в клетката, азотният оксид (NO) може да се разпръсне (подобно на мъгла) в клетките и да се пребори със съществуващите патогени. Цитокините задействат дейността на азотният оксид (NO). Проучването продължава.

3. ...Дихателните пътища

Резултатите от противогрипните ваксини са тема, която се обсъжда отдавна. Същевременно се споменава и за Colostrum като предпазно средство срещу грипа. За нас е важно сравнението между тях. Според едно научно изследване, направено в Италия, броят на заболяванията сред изследваните лица, които ползват Коластрата, е бил значително по-малък, отколкото при хората, които не са използвали този продукт. Допълнително проучване в тази област ръководи д-р Shortridge и сътрудниците му. Той отбелязва, че Colostrum помага за предотвратяване на заболявания на дихателните пътища, особено тези, които се дължат на грипни вируси. Грипните заболявания се предизвикват от грипни вируси. Богатият състав на Colostrum, в това число лактоферини, лизозими, цитоцини, интерлевцини и производството на азотен оксид (NO), се противопоставят и унищожават тези вируси.

4. ...Противостареене

Кожата представлява не само предпазна обвивка за изолация от външния свят, но изпълнята и много важни функции. Това прави Colostrum изключително ценен в дерматологията, тъй като предотвратява възпаленията, получени в резултат на увеличаване количеството на бактериите в кожата - зачервявания, невродермит, лишеи, акне. Друга област на приложение е козметиката. Colostrum стимулира производството на колаген, като по този начин запазва доброто състояние на здравата кожа и помага за възвръщането на жизнеността на изтощената. Факторите на растежа, съдържащи се в Colostrum, помагат при възстановяването на тъканите и допринасят за затварянето на отворени рани, при охлузвания или възпалена кожа. Colostrum стабилизира естествена флора на кожата и регулира нивото на pH.

След 30 годишна възраст тялото ни произвежда по-малко жизнено важни елементи, имуноглобулини и фактори на растежа. Така започва физиологичния процес на стареенето. Той осигурява допълнително от свободните радикали, които могат да отслабят защитните функции на клетките. Следователно хората над 30 годишна възраст е добре да се доверят на Colostrum, който съдържа всички необходими съставки за организма на тази възраст.

Както вече споменахме, Colostrum съдържа ензимът telomerasi. Изследователите предполагат, че този ензим влияе върху процеса на стареене на клетките. Целта му е да "ремонтира" крайниците на хромозомите след клетъчното деление, за да предотврати или да забави неизбежната смърт на клетките. Въпреки че не трябва да се очаква безсмъртие на клетките като следствие от дейността на ензима telomerasi, част от изследователите предполагат, че е възможно в комбинация с факторите на растежа в Colostrum той да допринесе за забавянето на стареенето на кожата. Първите дългосрочни наблюдения на д-р Ollendiek след прилагане на продукта под формата на козметично средство, показват значително подобрение на епидермиса при зрели кожи.

5. ...Спортуване

В спортната медицина Colostrum се използва за подобряване на продуктивността, за увеличаване на издръжливостта, за възстановяване на мускулните влакна и за регенерация. В тази връзка е направено научно изследване на Австралийски Университет. На отбор колоездачи и футболисти е предписан прием на Colostrum в продължение на осем седмици. Резултат: Участващите в експеримента отчитат 20% по-добри резултати след употребата на продукта. Не по-малко впечатляващи са преживяванията но Олимпийският шампион Gerhard Haidacher. През 1992 г. заедно със своя отбор той печели златен медал в град Albertville. Знаменитият спортист по това време страда от месеци от мускулна фиброза и проблеми в хрущялите. Едновременно с различни процедури за възстановяване, Colostrum успява да възвърне работоспособността на Haidacher.

След като използва продукта в продължение на четири дни, той вече има възможността да започне с лего бягане. След петнайсетдневна употреба напълно се освобождава от болките. При всеки спорт - независимо дали става въпрос за футбол, колоездене, бягане или биатлон, както и при бодибилдинг или обикновени физически натоварвания, приемът на Colostrum не е вече тайна.

Защото Colostrum помага за изпълнението на повече упражнения с по-висока издръжливост на натоварвания, като същевременно насърчава възстановяването на тялото. Това е така, защото неговите природни фактори на растежа предотвратяват частично протеиновото разграждане и допринасят транспортирането на глюкозата в мускулите да е в постоянна активност. Ефикасното биогенно приемане дава като резултат активиране и полиферация на клетките, и по този начин увеличаване на мускулната маса. Положителни резултати се наблюдават също и при метаболизма в мастните тъкани. Вместо изгаряне на въглехидрати, се получава изгаряне на мазнини, което е от изключителна важност за хората с наднормено тегло.

Като допълнение мускулните болки и мускулното напрежение се намаляват, което има положителен ефект върху мускулните съкращения и действа стимулиращо.

Кликни и поръчай коластра на капсули:

Коластра на капсули (хапчета) Colostrum Direct

Кликни и поръчай 100% течна коластра:Течна коластра - Colostrum Liquid

1
Хенри Бек - Посланик на марката Mind Master
Така действа Colostrum (Коластрата)

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Понеделник, 17 Юни 2024
ВИСОКО КАЧЕСТВО

ВИСОКО КАЧЕСТВО

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

БЪРЗА ДОСТАВКА

БЪРЗА ДОСТАВКА

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

Още полезни страници

НЕНОРМАЛНИ ОТСТЪПКИ
ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ КАТО СЪТРУДНИК
АБОНАМЕНТНИ ПРОГРАМИ ЗА ЗДРАВЕ LR AUTOSHIP
Тествай безплатно Козметиката на LR в офиса ни в Пловдив
КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА ЗДРАВЕТО ТИ
САМОРЕГИСТРИРАЙ СЕ КАТО СЪТРУДНИК
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
Дегустирай безплатно Геловете за пиене Алое Вера от LR в офиса ни в Пловдив
ИСКАШ БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО С LR
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА FACEBOOK ОБЩНОСТ
Запази час за безплатна ANTI-AGE процедура с ZeitGard от LR в офиса ни в гр. Пловдив
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА
СНИМАЙ И СПЕЧЕЛИ
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА VIBER ОБЩНОСТ
ПОСЛЕДВАЙ СТРАНИЦАТА НИ
СВЪРЖИ СЕ С НАС и открий адреса на офиса ни в гр. Пловдив
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук!

LR Брандове

ALOE VIA
LR Lifetakt
LR ZeitGard
LR Microsilver
LR Soul of nature
LR Starbox

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Магазин на независим партньор на LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0876203111

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
We use cookies

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Някои от тях са от съществено значение за функционирането на сайта, докато други ни помагат да подобрим този сайт и потребителското изживяване (бисквитки за проследяване). Можете сами да решите дали искате да разрешите бисквитки или не. Моля, имайте предвид, че ако ги отхвърлите, може да не успеете да използвате всички функции на сайта.

X

Right Click

No right click