Блог

Официално от LR ! Функционални Решения за Грижа за Специални Потребности!

Официално от LR ! Функционални Решения за Грижа за Специални Потребности!

 

Проблеми като раздразнена кожа, пърхот или пародонтоза често имат съвсем лесно обяснима причина. Балансът на естествената защитна бариера на кожата - т.нар. микробиом - е нарушен и в резултат на това са се разпространили вредни микроорганизми. 

LR Microsilver Plus предлага ефективни решения за специалните потребности на различните зони на тялото. Тайната на серията за функционална грижа е активната съставка с антибактериално и антивирусно действие Microsilver BG. Освен това, всеки продукт има допълнителен "плюс" чрез ефективна комбинация от съставки, която целенасочено се грижи за потребностите на кожата и регенерира и стабилизира естествената й защитна бариера - за здрав микробиом на кожата.

 

Какво е микробиом на кожата (лигавиците)?

Естествената защитна бариера на кожата е истинско чудо на природата. Милиони микроорганизми поддържат уникален баланс. Така се изгражда естествена защита от вредни микроорганизми като бактерии и вируси. Съвкупността от тези бактерии се нарича "микробиом" или кожна и устна флора. Ако този чувствителен баланс се наруши, вредни микроорганизми могат да се разпространят и да атакуват естествената защитна бариера. Това може да доведе до преблеми с кожата и зъбите. В такъв случай е важно да се отстранят натрапниците и същевременно да се укрепи естествената защитна бариера. 

 

Чисто сребро срещу бактерии и вируси!

 

Последни новини от Bio-Gate AG, Нюрнберг, 15 април 2020 г.:

"Bio-Gate AG, един от водещите доставчици на иновативни технологии и решения за здравето и хигиената, доказва в скрининг тест в сътрудничество с реномирана сертифицирана лаборатория в Германия, че съставката MicroSilver BG™ и различни продукти, които съдържат MicroSilver BG, имат ефект срещу вируси с обвивка.

Семейството на вирусите с обвивка включва например настоящия коронавирус (SARS-Cov2), SARS (SARS-Cov), MERS (MERS-CoV) и грип тип A. Успешно са тествани дезинфектанти за ръце, гелове за ръце, спрейове за повърхности и текстил и шампоани. Тестовете показват и синергичен ефект между MicroSilver BG и алкохол, както и повърхностно действащи вещества и сапуни. Всички тествани продукти вече се предлагат на пазара от известно време.

MicroSilver BG се използва в продукти за грижа и хигиена за тялото: за грижа за кожата, продукти за рани, медицински изделия (например катетри и дентални филъри); продукти за повърхности за потребителски и индустриални стоки като болнични столове, санитарно оборудване, дръжки и рамки на врати, тръби, бои за стени, покрития за оборудване и самолети.

MicroSilver BG от много години се използва заради ефективните си широкоспектърни антимикробни свойства, а последните тестове потвърждават, че има и антивирусно действие.

  • MicroSilver BG се произвежда в собствената производствена база на Bio-Gate AG в Германия.

  • MicroSilver BG е чисто сребро на прах с микроскопични сребърни частици с висока порьозност.

  • Големите микрочастици остават на повърхността на кожата или лигавицата.

  • MicroSilver BG е натурален продукт, сертифициран по стандартите на COSMOS/Ecocert и Natural Product Association (NPA)."

Марк Лорет-Грау, изпълнителен директор на Bio-Gate AG, коментира:

„Пандемията от COVID-19 и бързото му разпространение ни показа колко е важна е употребата на антивирусни и антибактериални продукти в ежедневието. Лекари и вирусолози посочват, че след отпускането на мерките срещу коронавируса трябва да се обръща по-голямо внимание на хигиената, за да се намали разпространението на инфекцията. Bio-Gate има редица продукти, свързани с поддържането на хигиена. Продуктовият асортимент обхваща антивирусни и антибактериални решения за крайния потребител, медицински изделия като катетри, допълнения към стратегиите за хигиена на чувствителни в това отношение места като болници и здравни заведения. С доказването на антивирусния му ефект продуктовото ни портфолио с MicroSilver BG™ става още по-перфектно.“

 

Кликни тук и РАЗГЛЕДАЙ всички продукти LR Microsilver Plus!

 


За Bio-Gate AG

Компанията за медицински технологии Bio-Gate AG разработва и предлага приложения, които използват уникална сребърна технология за предотвратяване на инфекции и за подобряване на здравето.
Специалността на Bio-Gate AG е прилагането на чисто сребро за третиране на материали и повърхности, които се използват в различни сфери на живота и така се осигурява дълготрайна и медицински ефективна защита срещу бактерии, микроорганизми и други
патогени.
Bio-Gate AG работи в три направления, за да достави редица продукти, които осигуряват антимикробна защита:

  • Подобряване на материали.
  • Покритие на повърхности.
  • Тестване на антимикробните или противослепващи свойства на материалите.

Компанията със седалище в Нюрнберг предлага системи, които обхващат цялата верига за добавяне на стойност - от разработването до одобрението и производството.

0
Алое Вера - Растението с най-много полезни съставк...
Как да забавим стареенето на мозъка? Специалист да...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 01 Октомври 2020

Символи

Какво е здравословното състояние на организма ти?

Искаш Бизнес Партньорство с LR?


Хей, дай един Лайк ето тук!


 


Абонирай се за бюлетина и грабни отстъпка!

 
 
 
 
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

promo icon 2019

user icon my profile

Присъедини ли се към нашата FaceBook група?

Ако все още не си се присъединил към нашата фейсбук общност, направи го сега, за да следиш промоциите и за да не пропуснеш нито една важна информация!

Кликни тук и го направи още сега!

LR Facebook група

 

shopping cart icon 2019


Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Ангел Мацанов - независим сътрудник към немската компания LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0898203031

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
 
 
 
 
X

Right Click

No right click