Блог

НОВО от LR! Цялостна и Ефективна Грижа с Microsilver!

НОВО от LR! Цялостна и Ефективна Грижа с Microsilver!

 

Освен бъдеща ваксина срещу Covid-19, има един благороден метал, който далеч надминава по ефективност много от съвременните препарати в борбата срещу вируси и бактерии. 

Предлагаме ви да се запознаете с най-новите изследвания на няколко германски лаборатории, чрез метода на скрининг тест, каква ефективност има патентованата формула ШУПЛЕСТО МИКРОСРЕБРО / MICROSILVER BG/, която LR Health & Beauty използва в производството на продуктите Микросилвър Плюс. Открехваме завесата с това, че Microsilver BG убива 99.99% от всички вируси и бактерии.

 

Вижте как среброто се справя с Covid-19 и подобни други опасни вируси!

 

MicroSilver BG на Bio-Gate с доказан ефект срещу COVID-19 и други вируси!

Април 29, 2020

"В скрининг тест в сертифицирана лаборатория в Германия наскоро е установено, че съставката MicroSilver BG (INCI: Silver), произвеждана от Bio-Gate AG, е ефективна срещу вируси с обвивка в различни продукти, в които се влага.

Семейството на вирусите с обвивка включва настоящия коронавирус (SARS-Cov2), SARS (SARS-Cov), MERS (MERS-CoV) и грип тип A. Успешно са тествани дезинфектанти за ръце, гелове за ръце, спрейове за повърхности и текстил и шампоани. Тестовете показват и синергичен ефект между MicroSilver BG и алкохол, както и повърхностно действащи вещества и сапуни, съобщават от компанията.

Съставката се използва в продукти за грижа и хигиена за тялото: грижа за кожата, продукти за рани, медицински изделия (например катетри и дентални филъри) и продукти за дезинфекциране на повърхности. Първоначално MicroSilver BG е известен с ползите си за микрофлората, но тези нови данни добавят и антивирусен ефект към характеристиките му.

Компанията обяснява, че MicroSilver BG е чисто сребро на прах с микроскопични сребърни частици с висока порьозност. Големите микрочастици остават на повърхността на кожата или лигавицата. Tова е натурален продукт, сертифициран по стандартите на COSMOS/Ecocert и Natural Product Association (NPA).

По отношение на антивирусното му действие Марк Лорет-Грау, изпълнителен директор на Bio- Gate AG, коментира: „Пандемията от COVID-19 и бързото му разпространение ни показа колко е важна е употребата на антивирусни и антибактериални продукти в ежедневието. Лекари и вирусолози посочват, че след отпускането на мерките срещу коронавируса трябва да се обръща по-голямо внимание на хигиената, за да се намали разпространението на инфекцията.“

 

Цялостна и ефективна грижа и хигиена с уникалната съставка MicroSilver BG™ с антибактериално и антивирусно действие.

 

Кликни тук и поръчай!

novo ot lr microsilver plus

 


За Bio-Gate AG

Компанията за медицински технологии Bio-Gate AG разработва и предлага приложения, които използват уникална сребърна технология за предотвратяване на инфекции и за подобряване на здравето.
Специалността на Bio-Gate AG е прилагането на чисто сребро за третиране на материали и повърхности, които се използват в различни сфери на живота и така се осигурява дълготрайна и медицински ефективна защита срещу бактерии, микроорганизми и други
патогени.
Bio-Gate AG работи в три направления, за да достави редица продукти, които осигуряват антимикробна защита:

  • Подобряване на материали.
  • Покритие на повърхности.
  • Тестване на антимикробните или противослепващи свойства на материалите.

Компанията със седалище в Нюрнберг предлага системи, които обхващат цялата верига за добавяне на стойност - от разработването до одобрението и производството.

 

0
Как да забавим стареенето на мозъка? Специалист да...
Лошо храносмилане? Вижте кои храни го подобряват!

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 01 Октомври 2020

Символи

Какво е здравословното състояние на организма ти?

Искаш Бизнес Партньорство с LR?


Хей, дай един Лайк ето тук!


 


Абонирай се за бюлетина и грабни отстъпка!

 
 
 
 
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

promo icon 2019

user icon my profile

Присъедини ли се към нашата FaceBook група?

Ако все още не си се присъединил към нашата фейсбук общност, направи го сега, за да следиш промоциите и за да не пропуснеш нито една важна информация!

Кликни тук и го направи още сега!

LR Facebook група

 

shopping cart icon 2019


Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Ангел Мацанов - независим сътрудник към немската компания LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0898203031

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
 
 
 
 
X

Right Click

No right click