fbpx

Научен съвет

Научен съвет

Ценно сътрудничество

Интензивното сътрудничество с водещи учени води до това, че в производството на нашите продукти се интегрират най-новите резултати от изследователската и развойна дейност.

scientific advisoryС основаването на нашия Научен съвет (проф. Кершер, проф. Кланси, проф. Бергман, д-р Фос) започнаха да се провеждат на професионално равнище мащабни иновативни проучвания на суровините, анализи и изследвания.

Така за усъвършенстването на продуктите на LR целенасочено и всеотдайно работи компетентен екип от изследователи и учени.

Научният съвет подпомага LR в областите:

  1. Подбор и оценка на иновативни суровини на базата на най-новите научни достижения 
  2. Научно оформяне на концепции въз основа на най-новите резултати от проучванията 
  3. Планиране и провеждане на научни анализи, функционални проучвания и експертизи 
  4. Идентифициране на нови бизнес сектори  

Нашите външни експерти в Научния съвет:

  • Проф. д-р Карл-Кристиан Бергман: Специалист по алергология и балансирани диети към Център по алергология Charité, Charité Берлин. Акцент в работата му: планиране и провеждане на клинични изследвания. 
  • Проф. д-р Роберт Левелин Кланси: Професор по имунология и микробиология към Университета Нюкасъл, Австралия Специалист по пробиотици. Акцент в изследователската му дейност: чревният тракт. 
  • Проф. д-р Мартина Кершер: Учен с международна известност от Университета в Хамбург и първата и единствена жена-професор в Германия по козметични науки.
  • Д-р Вернер Фос: Основател и ръководител на Dermatest GmbH, Medical Research Company в Мюнстер. Експерт по дерматология, алергология, венерология и екологична медицина. 

Нашите вътрешни експерти в разработването на продуктите:

  • Г-жа Сабине Ларсен-Вефринг, ръководител на отдел “Разработване на хранителни добавки”, първи и единствен европейски член в ръководството на IASC 
  • Д-р Раймунд Лирхамер, ръководител на отдел “Разработване на продукти за грижа за кожата”, разработил козметичните продукти Microsilver и Nanogold

promo icon 2019

user icon my profile

shopping cart icon 2019

facebook_page_plugin

Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

X

Right Click

No right click