Жизненост във всяка възрастПробиотик PRO12 за СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА (Код: 80370)

Оценка:
Цена: 98.50 лв.
Количество:

LR PRO12: Пробиотични бактерии за вашето добро здраве всеки ден

Когато чревната система е неустойчива, това е ОГРОМНА предпоставка за множество заболявания!

 

Ползи от приема на пробиотик от LR:

 • Подсилва имунната система, благодарение на внасянето на баланс между бактериите в червата!

 • Подобрява работата на храносмилателната система, благодарение на милиардите бактерии, които обикновено наричаме "чревна микрофлора"!

 • Подобрява функционирането на чревната система, което е нарушено заради стреса, нездравословната храна, честата употреба на медикаменти и антибиотици!

 

Защо е важен балансът в стомашно-чревния тракт?

Храносмилането и усвояването на хранителните вещества, набавени чрез храната, се извършват от стомашно-чревната система.

Стомашно-чревният тракт представлява "бариера", която възпрепятства навлизането на фактори, които могат да бъдат вредни за човешкия организъм и поради това грижата за него се свързва с добро здраве.

В изявление на Световната здравна организация (СЗО) от 1994 г., пробиотиците се считат за следващият по значимост защитен механизъм, когато общите антибиотици се оказват неактивни поради намаляване чувствителността на организма към тях.

 

LR LifeTakt Pro12 Kapseln за подобряване на чревната микрофлора

 

Хранителни стойности
за 100 g за дневна доза
(1 капсула)
Енергийна стойност (kJ/kcal) 1250/299 6/ 1
Мазнини 1,0 g 0 g
от които наситени мастни киселини 0,9 g 0 g
Въглехидрати 48 g < 0,5 g
от които захари 3,9 g 0 g
Влакнини 42 g < 0,5 g
Белтъчини 3,6 g < 0,5 g
Сол 0,39 g < 0,01 g

 

общ брой пробиотични бактерии във всяка капсула: минимум 1 млрд.

 

Препоръчителен прием:

1 капсула дневно

 

Количество:

30 капсули / 15 г

 

Пробиотик специалистът

 • 12 различни бактериални щама
 • 1 млрд. пробиотични бактерии във всяка капсула
 • С подпомагащ пребиотик
 • Патентовано микрокапсулиране
 • Без лактоза

 

Здравето е да се чувстваш добре

Пробиотичните бактерии се разделят на повече от 400 различни бактериални щама. Милиарди от тях населяват червата ни – най-големия имунен орган в човешкото тяло. Здравето и доброто ни състояние зависи от правилния баланс на тези бактерии.

Геловете за пиене Алое Вера от LR са оптималното допълнение към Probiotic12. Те подготвят червата за пробиотичните бактерии.

Пробиотиците са ключът към здравето на чревната система. За да могат червата да се облагодетелстват от положителните резултати на пробиотичните бактерии, те трябва да достигат до там в бионаличен вид.

Това се осигурява от изключителната световна формула PROBIOTIC 12 от LR. Чрез патентованите микрокапсули се гарантира оцеляването на един милиард бактерии в една капсула, разделени в 12 различни щама! Двойната микрокапсула осигурява сигурна защита при преминаването в стомаха. Следователно е напълно ефективна в чревния тракт.

 

Какво дава LR Pro 12 на организма?

Патентованият производствен процес на микрокапсулите предпазва бактериите, за да достигнат в непроменено състояние до мястото на действие в червата. По този начин бионаличността им е гарантирана.

PROBIOTIC12 съдържа пробиотични бактерии, като по този начин помага да се запази равновесието между "добрите" и "лошите" бактерии. Пробиотичните бактерии подобряват работата на червата, най-важният имунен орган на човека.

Повечето Пробиотици, предлагани на нашия пазар са с 5-6 щама, максимум 9, което ще рече че съдържат милиони полезни бактерии, а не милиарди.

Освен това самата капсула на LR Pro 12 е специално направена да се разгражда чак в червата, преминавайки безпроблемно през стомаха - а това е много важно, за да има резултат!

Децата, независимо от тяхната възраст, също могат да приемат пробиотика, стига да могат да поглъщат капсулите цели!

 

За какъв период от време може да се приема?

Тримесечната профилактика е началото на нов по-качествен живот! Един истински подарък за вас! Продължително поддържане на чревната флора за здраве и благоденствие.

 

В обобщение на PROBIOTIC 12

 • Идеалната подкрепа за енергия и добро състояние;
 • Богат на ценни чревни бактерии;
 • Съдържа 12 бактериални щама, концентрирани в микрокапсули с изключителната световна формула, която предлага LR;
 • С помощта пребиотици

 

LR PRO 12 се комбинира перфектно с Алое Вера

Когато терапията с Алое Вера вече е повишила силата на вашата имунна система, PROBIOTIC 12 може да повиши драстично бионаличността в нея. PROBIOTIC12 надгражда успешните резултати на гела за пиене Алое Вера за още по-добро качество на живот.

 

Не съдържа лактоза и глутен!

Пътят към благополучието зависи от най-важния имунен орган - червата. Точно там действа и иновативната формула Pro 12 от LR.

 

Съставки:

Фруктоолигозахариди (40 %), царевично нишесте, обвивка на капсулата (хидроксипропилметил целулоза), бактериални култури
(B. longum, B.breve, B. bifidum, B. infantis, B. lactis, L. plantarum, L. casei, L. paracasei, L. rhamnosus, L. acidophilus, L. bulgaricus, S. thermophilus), малтодекстрин, пълнител (микрокристална целулоза), антислепващ агент (силициев диоксид).

 

Всяка капсула съдържа общо 1 млрд. полезни бактерии, които са от дванадесет различни бактериални щама:

 

Съдържание на бактериални култури КОЕ* за  дневна доза %NRY**
Bifidus longum 9.6 x 107 ***
Bifidus breve 7.6 x 107 ***
Bifidus bifidum 7.6 x 107 ***
Bifidus infantis 7.6 x 107 ***
Bifidus lactis 1.1 x 108 ***
Lactobacillus plantarum 1.1 x 108 ***
Lactobacillus casei 7.6 x 107 ***
Lactobacillus paracasei 7.6 x 107 ***
Lactobacillus rhamnosus 1.1 x 108 ***
Lactobacillus acidophilus 7.6 x 107 ***
Lactobacillus bulgaricus 9.6 x 105 ***
Streptococcus thermophilus 1.1 x 108 ***

 

Влакнини фруктоолигозахариди - 200 mg

*колонии образуващи единици
** препоръчителни стойности за дневен прием (NRV)
*** досега няма препоръчителни стойности за дневен прием (NRV)

 

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула веднъж дневно с чаша течност.

 

Внимание:

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява на недостъпно за малки деца място. Съхранявайте в плътно затворена опаковка, на сухо място и при стайна температура.

 

Може би търсите този продукт като: Про биотик 12, Пробиотик 12, Probiotik, Probiotik12, Probiotik 12, Pro biotik, Pro biotik 12, Pro biotic, Pro biotic 12, Про-биотик 12, Про-биотик12, Pro-biotic 12, Pro-biotik 12, Pro12, Pro 12, Probiotick12, Pro Biotic 12, Pro Biotik 12, Pro Biotik12, про12, про 12, lr pro 12

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОБИОТИЦИТЕ

ПРОБИОТИЦИ

ПРЕБИОТИЦИ

Цена: 98.50 лв.
Количество:


Коментари
vanesa, 02.11.2023
Доволна съм и ви благодаря за съдействието. Подуването и газовете изчезнаха както и дискомфорта в стомаха. Пия го вече няколко месеца и ми влияе добре. Ям любими храни които преди това ограничавах защото ми причиняваха дискомфорт на стомаха. Препоръчвам
vanio, 24.10.2023
Въпреки че е скъп, съм доволен. Не съм се разболявал откакто гоприемам, а обикновено настивам поне няколко пъти в годината. Никога не съм приемал други пробиотици, така че няма с какво да го сравня, но има ефект.
Ралица, 02.10.2023
Впечатлена съм. Опитвала съм много пробиотици през годините, но този пробиотик е първият, който действително помага. Благодаря
cveti, 19.08.2023
всяка година преди морето всички пием пробиотик и въпреки това все ни хваща някой чревен вирус. Тази година пихме от вашия пробиотик и съм много доволна. Нито децата хванаха нещо, нито ние. Скъпичък е но си струва.
Katia, 02.08.2023
Приемам пробиотик, за да поддтржам добро чревно здраве. Реших да пробвам този защото ми хареса че е с много щамове и че е капсула, която не се разгражда от стомашните киселини. Има разлика спрямо други марки които съм пила и пак ще поръчм.
stoqn, 17.07.2023
Започнах да приемам този продукт по препоръка на лекарката. Тя каза, че това е най-добрият пробиотик за чревния тракт. Тъй като повечето болести произхождат от тази област, исках най-доброто! Въпреки че е скъп, видях благоприятни резултати: редовнo изхождане и подобрено храносмилане. През изминалата година не съм боледувал от настинки и алергичната ми чувствителност намаля.
Мими, 21.03.2023
Невероятен ефект! Постоянно се ограничвам какво ям, защото повечето храни ми образуват газове и киселини. Откакто го пия вече не се прутеснявам да ям любими неща които пред това ограничавах. препоръчвам
Мирослава, 10.01.2023
Смятам, че пробиотиците са необходима добавка и че по-здравите черва се равняват на по-силна имунна система. Пием го цялото семейство. Малко е скъпичък, но пък върши чудесна работа. Освен, че ни оправи стомашните проблеми, се чувстваме и по-енергични.
niko56, 12.10.2022
винаги съм бил с нередовен стомах но откакто го пия вече почти месец, мога да кажа че сам много доволен. Подуването и газовете изчезнаха и ще го пия защото има ефект
kalin, 09.05.2022
Само след няколко дни пиене усетих че ми облекчи подуването и нямам никакъв дискомфорт както с други марки които съм пробвал. Опредлено препоръчвам
Петя, 19.07.2021
Капсулите са лесни за преглъщане и нямат неприятен вкус. Стомашните проблеми, които имах изчезнаха. Ако пропусна да го пия един ден и веднага се усеща разликата.
galia, 12.10.2020
nai dobria probiotik koito sam probvala, cenata e malko visoka
krsi, 19.07.2020
пия го от две седмици и разликата се усеща. облекчи подуването на стомаха ми и дискомфотна който имах. благодаря ви
Асен, 10.04.2019
Пия пробиотик от доста време и съм пробвал какви ли не. Този е най-добрия от всички които съм опитал. Нямам подуване и газове, храносмилането ми се подобри. Препоръчвам
Galina, 13.09.2018
Preporachaha mi tozi probiotik za po-silna imunna sistema i veche 4-5 mesetsa go pia i naistina sam uzumena ot efekta mu varho tyaloto mi
ВИСОКО КАЧЕСТВО

ВИСОКО КАЧЕСТВО

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

БЪРЗА ДОСТАВКА

БЪРЗА ДОСТАВКА

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТ

Още полезни страници

НЕНОРМАЛНИ ОТСТЪПКИ
ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ КАТО СЪТРУДНИК
АБОНАМЕНТНИ ПРОГРАМИ ЗА ЗДРАВЕ LR AUTOSHIP
Тествай безплатно Козметиката на LR в офиса ни в Пловдив
КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО НА ЗДРАВЕТО ТИ
САМОРЕГИСТРИРАЙ СЕ КАТО СЪТРУДНИК
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
Дегустирай безплатно Геловете за пиене Алое Вера от LR в офиса ни в Пловдив
ИСКАШ БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО С LR
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА FACEBOOK ОБЩНОСТ
Запази час за безплатна ANTI-AGE процедура с ZeitGard от LR в офиса ни в гр. Пловдив
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА
СНИМАЙ И СПЕЧЕЛИ
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШАТА VIBER ОБЩНОСТ
ПОСЛЕДВАЙ СТРАНИЦАТА НИ
СВЪРЖИ СЕ С НАС и открий адреса на офиса ни в гр. Пловдив
Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук!

LR Брандове

ALOE VIA
LR Lifetakt
LR ZeitGard
LR Microsilver
LR Soul of nature
LR Starbox

Абониране

Грабни 5% ОТСТЪПКА, като напишеш имейла си тук! Очакват те още куп изненади!

Свържете се с нас

Мацаника ЕООД

гр. Пловдив

Магазин на независим партньор на LR Health & Beauty Systems

aloeverabg.net@gmail.com

0876203111

Phone call viber contact whatsapp contact messenger logo 100x100 send email
We use cookies

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Някои от тях са от съществено значение за функционирането на сайта, докато други ни помагат да подобрим този сайт и потребителското изживяване (бисквитки за проследяване). Можете сами да решите дали искате да разрешите бисквитки или не. Моля, имайте предвид, че ако ги отхвърлите, може да не успеете да използвате всички функции на сайта.

X

Right Click

No right click