fbpx

Как да поръчам?

Как да поръчам продукти на LR?

Ако желаете да разберете цената на продуктите:

Ако Ви интересува цената на конкретен продукт, моля разгледайте PDF каталозите. Също така можете да попитате по телефона, през контактната форма в сайта, или по Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

Ако желаете да поръчате продукти:

Ако желаете да си поръчате от продуктите на LR, можете да го направите директно по телефона или по Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Моля, предварително си отбележете кодовете на продуктите, които желаете да поръчате!

 

Ако желаете да се регистрирате като сътрудник:

За да се регистрирате в LR е достатъчно да се свържете с мен през контактната форма, по Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или по телефона и да изявите желанието си. Ще отговоря на всички ваши въпроси!

Най-общо казано, за да станете сътрудник на LR, е необходимо друг сътрудник да Ви включи. Попълва се молба. Същата се изпраща до офиса на LR и до няколко работни дни Вие получавате своя стартов пакет, изпратен ДИРЕКТНО от ЗАВОДА в ГЕРМАНИЯ.

Вече сте част от голямото семейство на LR.

 

Какво да направите сега?

Свържете се с мен и кажете Вашето желание да станете част от LR!

 

promo icon 2019

user icon my profile

shopping cart icon 2019

facebook_page_plugin

Случайни предложенияLR Брандове


logo aloe vialogo colourslogo deluxelogo lifetaktlogo microsilverlogo zeitgardlogo parfums

X

Right Click

No right click