sporten-komplekt-lr-202_20220221-083010_1
LR Спортен комплект за Пълноценна грижа за Косата и Тялото със силата на Алое Вера

LR Спортен комплект за Пълноценна грижа за Косата и Тялото със силата на Алое Вера

Погрижете се за своята коса и тяло с този нежен, хидратиращ и болкоуспокояващ комплект от LR. Високото съдържание на чист гел от листата на Алое Вера подпомага естествената регенерация на клетките на кожата и мощно хидратира скалпа и кожата. Изключително подходящ за ежедневна употреба, този комплект ви дава истинска натурална грижа за цялото тяло!

С шампоана Nutri Repair ще подарите на косата си една уникална хидратираща грижа, а усещането ви за свежа и подхранена коса ще бъде истински вълшебно, благодарение на биоекстракта от бамбук и натурален гел от листата на алое вера!

С витализиращия душ-гел, също богат на алое вера, вашата кожа ще заблести от натурална свежест и чистота. Биоекстрактът от киви ще накара тялото ви да ухае по един невероятен начин, а кожата ви ще бъде подхранена и хидратирана!

Рол-онът с Алое Вера ще ви помогне да не се потите обилно и по този начин ще защитава тялото ви от неприятната миризма и мокри петна под мишниците. Много е нежен при нанасяне след бръснене дори и при чувствителна кожа. Ще се чувствате истински комфортно във всяка ситуация, защото оставя много приятно усещане за свежест.

И като един здравословен завършек при проблеми със ставите, костите, схващания или разширени вени, ползвайте МСМ гела със цели 60% Алое Вера, екстракт от листа от мечо грозде и върбова кора, и биологично важното сярно съединение MSM. Комбинацията от хиалуронова киселина и алантоин завършват целенасоченото действие на гела. Той е изключително полезен за сухожилията, като подобрява тяхната здравина и еластичност, и е полезен при болки в цялото тяло! 

С 25% отстъпка само до 22.02.2022 г.